Kisüt a nap és minden felbolydul egy perc alatt. Tavaszi zsongás. Így hívjuk ezt a bódult állapotot. Melegebb van,  így egyre kevesebb a ruha rajtunk, a lengébb öltözet pedig vonzza a férfi tekinteteket. A sok bámulásnak meg előbb-utóbb randi lesz a vége.

Ezért szaporodik meg ugrásszerűen a találkák száma tavasszal. Ez nem elmélet, ez tudomány. Ha pedig már így van és "muszáj randizni" - mert ezt diktálja a természet -,  akkor ne induljatok útnak egy kis smink nélkül. Itt a tippem a romantikus estékhez:

 

Csatlakozz Nórához az iWiW-en  és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!Rengeteg fajta első randi létezik. Én két egyformán még sosem voltam. Van, aki egyből gyertyafényes vacsorával indít, van, akivel órákat beszélgetsz egy sör mellett, és van olyan, aki sétálni visz valami szép helyre (ez általában park, állatkert, vagy valami magaslati pont, ahonnan jó a kilátás). Nálam egy a lényeg: ha megvan az a szikra, ami elfeledteti velem az időt, a teret és csak beszélünk és beszélünk, akkor mindegy, hogy hol vagyunk.

Fotó: Andráska Krisztián

Viszont ha jobbra-balra nézelődök, akkor lehetünk akárhol, annak már lőttek. Ügyesen kell tehát választani, de ez nem olyan egyszerű. Ezt a témát hosszú-hosszú oldalakon át lehetne taglalni, most azonban csak a számunkra fontos részével foglalkozunk. Azzal, hogy megfelelő és magabiztos állapotban érkezz a randira. Ehhez pedig igenis szükséges, hogy egy kicsit szépítkezz előtte. Egy kényelmes, de azért nőcis szett, laza haj, és némi smink. Egy óra alatt mindennel elkészülsz és innentől kezdve részedről mindent megtettél a sikerért. A többit meg bízd a májusi bódító időre! A tavasz velünk van...Hogyan legyek jó nő? - Kényeztető banános hajpakolás a gyönyörű tincsekérthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110427-hogyan-legyek-jo-no-kenyezteto-bananos-hajpakolas-a-gyonyoru.html Hogyan legyek jó nő? - Szabad-e locsolni?http://www.life.hu/szepulj/20110420-hogyan-legyek-jo-no-szabade-locsolni.html Hogyan legyek jó nő? - Isteni fogyókúrás leveshttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110413-hogyan-legyek-jo-no-gazpacho.html Hogyan legyek jó nő? - Varázsolj hollywoodi szempillákat!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110407-hogyan-legyek-jo-no-mindent-a-muszempillakrol.html Hogyan legyek jó nő? - Kényeztesd magad, mint Kleopátra!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110330-hogyan-legyek-jo-no-tejes-mezes-furdo.html Hogyan legyek jó nő? - Okos megoldások vészhelyzetrehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110323-hogyan-legyek-jo-no-sminklemosas.html Hogyan legyek jó nő? - Készíts kontyot 15 perc alatt!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110316-hogyan-legyek-jo-no-keszits-konytot-15-perc-alatt.html Hogyan legyek jó nő? - Így készíts csipkesminket!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110309-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-csipkesminket.html Hogyan legyek jó nő? - Így vasald göndörre a hajad!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110302-hullamos-haj-hajvasaloval.html Hogyan legyek jó nő? - A 10 perces sminkelés titkahttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110224-hogyan-legyek-jo-no-a-10-perces-sminkeles-titka.html