Szerelmünk lapjai fotó Ryan Gosling kisgyerek Plasztik szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt a fiút nem lehet nem szeretni! Ryan Gosling a napokban ünnepelte 31. születésnapját, ez alkalomból pedig mi is szemezgettünk a kiskori fotói közül.

Ryan Kanadában, az ontariói Londonban született, mormon szülei már elég korán elváltak. Kissrácként cseppet sem volt egyszerű eset, édesanyjának jócskán meggyűlt vele a baja. Szabadidejében tanulni nem, de verekedni annál inkább szeretett, a balhék miatt pedig egy ideig magántanuló volt, és 17 évesen végleg elbúcsúzott az iskolapadtól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ryan Gosling igazi őstehetség, hiszen olyat tud, amit elsajátítani nem lehet - erre születni kell. A kanadai fiú sosem tanult színjátszást, mostanra mégis ő lett a világ egyik legkeresettebb férfiszínésze. 13 évesen pusztán csak szórakozásból ment el a The Mickey Mouse Club meghallgatására, ahová be is válogatták. Később feltűnt még egy-két tévésorozatban, többek között a Váratlan utazásban és a Herkulesben, de első sikerét 2001-ben A hitetlen című drámában érte el - a film elnyerte a Sundance Filmfesztivál zsűrijének fődíját. Ezzel pedig Gosling előtt kinyílt az álomgyár kapuja.

Randizott Sandra Bullockkal, játszott a legnagyobb filmsztárokkal, és Oscarra jelölték a Fél Nelson című filmben nyújtott alakításáért. Elcsavarta a fejünket a Szerelmünk lapjai romantikus hőseként, nem tudtuk, sírjunk-e vagy nevessünk ártatlan tekintetén a Plasztik szerelemben, és a Drive után órákig nem tértünk magunkhoz. Ryan ma nem csak egy szépfiú Hollywoodból: tehetsége, sármja és kiváló stílusérzéke már felemelte őt az igazán nagyok közé.



Kisfiúként is szívtipró volt Leo - Képeken a változáshttp://www.life.hu/anyaskodj/20111110-kisfiunak-is-szivtipro-volt-leonardo-dicaprio-kepeken-a-valtozas.htmlÍgy még sosem láttad: csúnyácska kislány volt a telt keblű szexbomba - Képeken a változáshttp://www.life.hu/anyaskodj/20111104-igy-meg-sosem-lattad-csunyacska-kislany-volt-a-telt-keblu.htmlRégen és most - Íme a vagány kissrác, Nagy Feróhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111028-regen-es-most-ime-a-vagany-kissrac-nagy-fero.htmlRitka fotók! Ilyen volt, ilyen lett Ördög Nóra, az X-Faktor háziasszonyahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111021-ilyen-volt-ilyen-lett-ordog-nora-az-xfaktor-haziasszonya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.