Madonna lánya lázad? Leborotválta a haját Lourdes Leon

lázadás borotva Lourdes Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már most könnyű megjósolni, hogy Madonna lánya, a tizenöt éves Lourdes épp olyan lázadó lesz, mint popkirálynő édesanyja.

Madonna lánya megtanulta már, mi is kell a figyelemfelkeltéshez és ahhoz, hogy kitűnhessen a többiek közül. A sztárcsemete a napokban épp New Yorkban sétálgatott, amikor a paparazzók felfigyeltek arra, hogy a tizenöt éves lány haja a jobb oldalon egészen rövidre van borotválva. Lourdes haja egy laza kontyba volt felfogva, így nem volt nehéz észrevenni a stílusváltást. A Lourdes vadiúj, vagány hajáról készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

De ezen nem is csoádlkozhatunk, hiszen édesanyja, Madonna is a meghökkentő megjelenés híve, így nem lenne meglepő, ha lánya következő, punkos korszaka épp ezzel az új, "anyaszomorító" frizurával indulna. Bár mostanában nem Lourdes az egyetlen lázadó sztár: nemrég az olyan népszerű énekesnők, mint Keisha és Rihanna is borotvához nyúltak, sőt, a mindössze tizenegy éves Willow Smith is megszabadult a haja nagy részétől.

Lourdes egyébként már tudja, mihez kezdene a jövőben: a lány ismert tervező akar lenni. Ezen az úton pedig már sikerült is elindulnia: édesanyjával saját divatláncot indítottak el két évvel ezelőtt (Material Girl) Amerikában. A két sztár ruhákat, cipőket, ékszereket és kiegészítőket tervez fiatal lányoknak.

Tipp! Még mindig csúcsformában a 42 éves szexi modell. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.