30 évet letagadhatna a 70 éves Annette - vegán étrenden és esővízen él

életkor esővíz étrend vegan zöldség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hetvenéves Annette Larkinson egyszerűen nem fog az idő. Anette állítása szerint, számára az otthon termesztett zöldségekből álló vegán étrend és az esővíz jelenti a fiatalság forrását.

A floridai Miami-Dade megyében élő Annette Larkins arcán egy szem ránc sem látszik, alakja olyan akár egy harmincévesé, és az egészségi állapota is jobb, mint az évtizedekkel fiatalabb nőké. Gyakran, mikor a 70 éves Annette sétálni megy 54 éves férjével, a járókelők azt gondolják, hogy egy apuka sétálgat a lányával.


Adj erőt másoknak! Te hogyan fogytál le?
Írd meg te is a sikertörténetedet!



Floridai otthonának hátsó kertjében szinte minden egyes négyzetméteren valamilyen zöldség, vagy gyümölcs van elültetve, és Annette kizárólag ezeket a frissen szedett, nyers zöldségféléket eszi, ráadásul az összegyűjtött esővizet nemcsak öntözésre használja, de elsősorban ő maga is azt issza.


"Természetesen én sem mindig voltam vegetáriánus. A férjem a hatvanas években egy húsfeldolgozó üzemet vezetett, és nagyjából ekkoriban határoztam el, hogy felhagyok a húsevéssel" - nyilatkozta Annette az ABC News riporterének. Aztán 27 évvel ezelőtt a korát meghazudtoló 70 éves asszony újabb lépést tett a még egészségesebb életforma felé, amikor a vegán étrendet választotta. Annette azóta kizárólag nyers formában, mindenféle előkészítés nélkül eszi a zöldségeket, magokat és egyéb növényeket, ráadásul kizárólag esővízzel oltja szomját.

54 éves férje, Amos Larkins sokkal idősebbnek néz ki, mint Annette. Amos ma már nagyon bánja, hogy annak idején nem követte felesége példáját. A férfinek sokféle gyógyszert kell szedni cukorbetegsége és magas vérnyomása kezelésére, míg felesége egy szem aszpirint sem vett be évtizedek óta.

"Minden reggel fél hatkor ébredek fel, és állandóan úgy érzem, hogy csordultig vagyok erővel és energiával" - mondta Annette, aki életmódjáról már egy DVD-t is kiadott, valamint Út az egészséghez című könyvében részletesen leírta az "örök fiatalság" titkát.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Sikertörténet: "30 kilót fogytam hat hónap alatt!" - Így nyerheted vissza versenysúlyodat szülés utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120228-sikertortenet-30-kilot-fogytam-hat-honap-alatt-igy.htmlA kóros úszógumi akár daganatos betegséghez is vezethethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120223-a-koros-uszogumi-akar-daganatos-betegseghez-is-vezethet.html"A házasság számunkra elérhetetlen vágyálom" - Férjről álmodoznak az indiai farkasember-nővérekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120210-ferjrol-almodoznak-az-indiai-farkasembernoverek.htmlDr. Csernus Imre: "Csak így lehet lefogyni!"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120220-dr-csernus-imre-csak-igy-lehet-lefogyni.htmlImádták kövéren a férfiak - most mégis fogyókúrázik a 272 kilós nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120217-imadtak-koveren-a-ferfiak-most-megis-fogy-a-272.htmlNehézség az ágyban: így lesz a súlyfelesleg a szexuális élet gátjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120214-nehezseg-az-agyban-igy-lesz-a-sulyfelesleg-a-szexualis-elet.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.