Mindent megengednek neki? Suri Cruise pizsamában ment vacsorázni

Suri Cruise Katie Holmes gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise és Katie Holmes lányának mindent szabad. A sztárcsemeték leghíresebbike nemrég pizsamában ment étterembe.

Vajon jól teszi Katie Holmes, hogy mindent megenged erőszakos kislányának? A színésznő igen laza nevelési elveket követ, de azt nem tudni, mennyire lesz ez jó a kislányának, Surinak a későbbiekben... A stílusos csemete ugyanis nemrég például azt érte el, hogy pizsamában mehessen édesanyjával vacsorázni, sőt, a gyerek a saját uzsonnás dobozát is magával vihette arra az esetre, ha nem tetszene neki a menő étterem kínálata - a fotókat itt nézheted meg.

AFP
AFP

Az ötéves gyerek a lila kabátkája alatt egy szívecskés pizsamát viselt, miközben anyja, Katie Holmes és nagymamája, Kathleen a játékait cipelték. Katie kezében egy kis műanyag dobozban ott voltak a kislány játékai, a nagymama, Kathleen pedig unokája plüssmaciját őrizte. A Cruise családban egészen biztosan Suri szava ér a legtöbbet, hiszen nyilvánvaló, hogy amit a gyerek akar, azt meg is kapja. Vajon senki sem tud hatni az akaratos, ötéves sztárcsemetére?

Tipp! Megasztárok mutatták be nekünk új otthonukat. Kattints a galériáért!



Harmadik babáját várja Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120321-harmadik-babajat-varja-reese-witherspoon.htmlBeyoncé pompás alakja a pletykákat igazolja - Lehetséges lenne 8 hét alatt így lefogyni?http://www.life.hu/anyaskodj/20120320-beyonce-pompas-alakja-a-pletykakat-igazolja-lehetseges-lenne-8.htmlMint egy hatéves! Hugh Jackman látványosan élvezte a kislányával töltött időthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120314-mint-egy-hateves-hugh-jackman-latvanyosan-elvezte-a-kislanyaval-toltott.htmlDadogás gyermekkorban - Vajon kinövi a gyerek?http://www.life.hu/anyaskodj/20120319-dadogas-gyermekkorban-vajon-kinovi-a-gyerek.html"Éreztem, hogy vágják a hasam" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120318-ereztem-hogy-vagjak-a-hasam-igy-szultem-en.htmlKisfia született a népszerű tinisorozat sztárjánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120314-kisfia-szuletett-a-nepszeru-tinisorozat-sztarjanak.htmlEz már igencsak fiús külső: Shiloh-t ismét meglepő ruhában kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120314-ez-mar-igencsak-fius-kulso-shiloht-ismet-meglepo-ruhaban-kaptak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.