Ilyen a tökéletes test? Káprázatosan néz ki a világsztár

homokóra Salma Hayek bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salma Hayek teste maga a tökély, melyet nemrég meg is mutatott egy népszerű magazin címlapján.

A férfiak nagyobbik része köztudottan a tipikus homokóra alakú nőkre bukik. Méretes, formás mellek, darázsderék és kerek fenék - a pasik szerint ezek a tökéletes nő ismérvei. Salma Hayek minden követelménynek megfelel, ráadásul alacsony termete miatt még jobban imádják a férfiak a színésznőt. A 46 éves mexikói világsztár nemrég egy magazin hasábjain mutatta meg, milyen is az ideális test. A képek láttán pedig nem tehetünk mást, csak irigykedhetünk.

Forrás: Harper's Bazaar
Forrás: Harper's Bazaar

A fotókon Salma egyszerűen gyönyörű, de az az érdekes, hogy ő nem ezt gondolja magáról. A színésznő egész életében túl alacsonynak és kövérnek érezte magát, hiszen a mindössze 157 centis világsztár mindig, mindenhol a legkisebbek közé tartozott. "Iszonyúan szerencsés vagyok, hiszen 40 év fölött Hollywoodban dolgozni nem könnyű. Ráadásul alacsony vagyok, kövér és diszlexiás is. Sőt, akcentusom is van!" - vallott magáról igen kiritikusan a bombázó sztár.

Forrás: Harper's Bazaar
Forrás: Harper's Bazaar

A szépség azt is elárulta, miért nem szorul rá a botoxkezelésre: "Imádok enni és szeretem a jó borokat. Tudom, hogy ez nem túl divatos dolog manapság. Boldog vagyok, mert ehetek, és nem kell folyton koplalnom. Sosem leszek rászorulva a botoxra, mert eszem zsíros ételeket, zöldségeket, mindent. Ha állandóan diétáznék és őrült módon edzenék, tönkremenne a bőröm. Boldog vagyok, mert úgy élek, ahogy nekem tetszik, ez az én titkom" - mesélte a szépség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.