Salma Hayek teste maga a tökély, melyet nemrég meg is mutatott egy népszerű magazin címlapján.

A férfiak nagyobbik része köztudottan a tipikus homokóra alakú nőkre bukik. Méretes, formás mellek, darázsderék és kerek fenék - a pasik szerint ezek a tökéletes nő ismérvei. Salma Hayek minden követelménynek megfelel, ráadásul alacsony termete miatt még jobban imádják a férfiak a színésznőt. A 46 éves mexikói világsztár nemrég egy magazin hasábjain mutatta meg, milyen is az ideális test. A képek láttán pedig nem tehetünk mást, csak irigykedhetünk.

Forrás: Harper's Bazaar

A fotókon Salma egyszerűen gyönyörű, de az az érdekes, hogy ő nem ezt gondolja magáról. A színésznő egész életében túl alacsonynak és kövérnek érezte magát, hiszen a mindössze 157 centis világsztár mindig, mindenhol a legkisebbek közé tartozott. "Iszonyúan szerencsés vagyok, hiszen 40 év fölött Hollywoodban dolgozni nem könnyű. Ráadásul alacsony vagyok, kövér és diszlexiás is. Sőt, akcentusom is van!" - vallott magáról igen kiritikusan a bombázó sztár.

Forrás: Harper's Bazaar

A szépség azt is elárulta, miért nem szorul rá a botoxkezelésre: "Imádok enni és szeretem a jó borokat. Tudom, hogy ez nem túl divatos dolog manapság. Boldog vagyok, mert ehetek, és nem kell folyton koplalnom. Sosem leszek rászorulva a botoxra, mert eszem zsíros ételeket, zöldségeket, mindent. Ha állandóan diétáznék és őrült módon edzenék, tönkremenne a bőröm. Boldog vagyok, mert úgy élek, ahogy nekem tetszik, ez az én titkom" - mesélte a szépség.

 

Így lehetsz egy szempillantás alatt nőies és karcsú - Divatos övek őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121004-igy-lehetsz-egy-szempillantas-alatt-noies-es-karcsu-divatos.html Magas sarkú? Ugyan! - Íme az ősz legszexisebb és legkényelmesebb cipősarkaihttp://www.life.hu/legytrendi/20121003-trend-divat-az-osz-legszexisebb-es-legkenyelmesebb-ciposarkai.html Átalakítunk! Mintha nem is ő lenne - Kicserélték Angelikáthttp://www.life.hu/legytrendi/20121002-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Legyél csinos izzadtan is! - Trendi és praktikus sportruhák őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/oszibutik/20121002-legyel-csinos-izzadtan-is-trendi-es-praktikus-sportruhak-oszre.html