Élő adásban leplezte le titkos tetoválását Antal Timi

Antal Timi X-Faktor test énekes tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antal Timi, az X-Faktor nagyon céltudatos és maximalista finalistája a szombati élő adásban olyan ruhát viselt, amely először a műsorban látni engedte a versenyző tetoválását.

Timi eddig is kapott már vagány ruhákat a versenyben, de a szombati adásban viselt, 2012 trendjének számító áttetsző darab volt az első, amely megmutatta a versenyző violinkulcs tetoválását. Az aprócskának nem nevezhető minta a lány jobb oldalát díszíti.

Forrás: xfaktor.rtlklub.hu
Forrás: xfaktor.rtlklub.hu

Antal Timi oldalán az egy violinkulcs

A 19 éves Timi másfél éve varratta magára a motívumot, de nem volt egyszerű dolga, sokat harcolt előtte a szüleivel. "Először a lapockámra akartam, de azt nem engedték a szüleim, mert mindenki láthatja. A tetoválás a személyiségem része, jelzi, mennyire szeretem a zenét, de ez az egyetlen, nincs másik" - nyilatkozta a BorsOnline-nak a csinos finalista, aki magánéleti problémáit énekelhette ki az X-Faktor múlt szombati show-jában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.