kozmetika betegség kutya testápolás házikedvenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testápolásra minden kutyának szüksége van, a fajtajelleg határozza meg, hogy melyiknek mennyire. A kozmetikázás nem jelenti azt, hogy mindig szakemberhez kell vinni az ebet, kis gyakorlattal otthon is elvégezhetők a legalapvetőbb higiéniai feladatok. Azonban jó, ha egy évben legalább egyszer szakértő kezek közé is kerül az eb. Többek között a kezdődő betegségeket is ki lehet szúrni a rendszeres testápolás közben.
Egy ágyban a kutyával: a házaséleted is rámehet!http://www.life.hu/anyaskodj/20130313-egeszsegtelen-es-parkapcsolatrombolo-lehet-egy-agyban-aludni-a-hazikedvenccel-kutyaval.html4 dolog, amit soha ne adj enni a kutyának!http://www.life.hu/anyaskodj/20130321-4-dolog-amit-soha-ne-adj-enni-a-kutyanak-csoves.htmlMiért lehet büdös a kutya szája?http://www.life.hu/anyaskodj/20130307-miert-budos-egy-kutya-szaja-a-hazikedvenc-szajurege-tele-van.htmlMit jelent a kutya ugatása? Most megtudod!http://www.life.hu/anyaskodj/20130304-a-kutya-ugatasanak-tipusa-alapjan-kivetkeztetheto-mit-szeretne-kozolni-a.htmlHarapós kutya: a gazdi az oka?http://www.life.hu/anyaskodj/20130214-oszton-vagy-tanult-viselkedes-a-kutya-agressziojanak-tipusai.htmlÍgy ismerheted fel, hogy öregszik a kutyád!http://www.life.hu/anyaskodj/20130205-a-kutya-oregedesenek-tunetei-onkontrollhiany-a-hallas-es-latas-funkcioinak.htmlA túlsúlyos kutya rövidebb ideig élhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130201-a-tulsulyos-kutya-elettartama-rovidebb.htmlKutyamérgezés: Így ismerd fel!http://www.life.hu/anyaskodj/20130201-kutyamergezes-tunetei-bagyadtsag-etvagytalansag-hasmenes-hanyas.htmlÍgy beszél hozzád a kutyád! Értsd meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130117-a-kutya-kommunikacioja-innen-tudhatod-mit-mond-kedvenced.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.