Ki mondta, hogy egy macska nem lehet az ember legjobb barátja?

A recept a következő: végy egy kisgyermeket, egy aranyos házi kedvencet és egy kamerát. Az eredmény pedig egy bájos családi fotóalbum, amely mára bejárta a világot. Egy orosz édesapa, Andrey Prokh négy éven át fotózta kislánya és macskája különleges kapcsolatát. A bájos fényképek legtöbbje hétköznapi szituációt örökít meg, de akad köztük olyan, amin képzeletbeli jelenetet játszanak el a "modellek". "Azt kell fotóznod, amit szeretsz. Én mindkét modellemet nagyon szeretem" - vallja az amatőr fotográfus, aki civilben közgazdászként tevékenykedik.

Forrás: Andy Prokh
Kattints a képre a többi fotóért!


Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Hogyan barkácsoljunk kerti játékot a gyereknek?http://www.life.hu/anyaskodj/20130404-kerti-barkacsolas-tippek-apukaknak-kerti-jatekot-keszitesehez.html Így spórolj a vízzel!http://www.life.hu/anyaskodj/20130411-sporolj-a-vizzel-csaladonkent-600-liter-vizet-eresztunk-le-.html Terhespocakot villantott Polgár Krisztahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130413-polgar-kriszta-magyar-szepsegkiralyno-terhes-megmutatta-pocakjat.html Mikor szoktassuk le a gyereket a cumiról?http://www.life.hu/anyaskodj/20130409-neveles-cumizas-mikor-szoktassuk-le-a-gyereket-a-cumirol.html Heather Locklear és kamasz lánya testvérek lehetnénekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130412-heather-locklear-es-kamasz-lanya-ava-sambora-testvernek-latszanak.html