Hasonmásunkat keressük mi is - Szavazz és nyerj!

sorsolás Takács Nóra ajándék Hogyan legyek jó nő? Clinique hasonmásverseny nyereményjáték Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a Megdöbbentő - idegenek, mégis ikreknek néznek ki című cikkünkre? "Nem vagyok hasonmás!" - ez a címe egy kanadai fotóművész, Francois Brunelle szóban forgó és zseniális projektjének. Ebben olyan vadidegen embereket fotózott együtt, akik nem ikrek, semmilyen kapcsolat nincs közöttük, mégis ugyanúgy néznek ki. Ez ihlette hasonmáskeresésre a Hogyan legyek jó nő? oldal követőit is.

Sok Jónő döntött úgy, jelentkezik Takács Nóra felhívására, és együtt megtalálják hasonmásaikat. Rengeteg fotó, a feltöltött mappa képeihez pedig számtalan komment érkezett. Mindenki kereste és találgatta, van-e "ikertestvére" a világban. Sokan a feltöltött portrék alá írták, hogy szerintük ki kire hasonlít. Mivel azonban a "Szerintem a legjobb barátnőmre hasonlítasz" képek szereplői nem járultak hozzá a játékban való részvételhez, így csak azokat a képeket választhattuk ki, akik közismert személyre hasonlítanak!

Forrás: Facebook/Hogyan legyek jó nő?
Forrás: Facebook/Hogyan legyek jó nő?

Egyetlen páros fotója képez ez alól kivételt. Adrienn és Lívia mindketten jelentkeztek a Hogyan legyek jó nő? oldal felhívására és a követők hasonlóságot fedeztek fel közöttük. Szerinted hasonlítanak? Érdekel a többi párosítás? Akkor kövesd a Life.hu Facebook oldalát, és csekkold a képeket! Mind a résztvevők, mind a szavazók, mind pedig a megosztók nyernek!

Fotó: Schmidt barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt barbara/Life.hu

A Hasonmásunkat keressük mi is játék 2013. május 6-tól 12-ig, vasárnap éjfélig tart. A 2013. május 13-ai, hétfői sorsoláson az alábbi képeket díjazzuk:

1.) A legtöbb lájkot kapó, vagyis a leginkább hasonlító páros képének tulajdonosa egy háromdarabos Clinique csomaggal lesz gazdagabb. A csomag egy pirosítót, egy alsó szempillaspirált és egy rúzst tartalmaz.
2.) A legtöbbször megosztott képen lévő versenyző egy MM Gold natúr jojobaolajat (110 ml) kap.
3.) A Life.hu szerkesztősége által leginkább hasonlító párosnak megítélt kép tuljdonosa egy Fa ajándékcsomagot nyer, melynek tartalma egy női Fa Sport Double Power és egy férfi Fa Men Xtreme Polar dezodor.
4.) Mindenki, aki lájkol vagy megoszt egy képet, részt vesz a sorsoláson, a legszerencsésebb pedig egy Moby - Last Night CD-vel lesz gazdagabb.

Minden esetben három nyertest hírdetünk. Ha például a legtöbb lájkot kapó kép egyezik a legtöbbször megosztottal, akkor is csak egy ajándékot nyerhet. Ebben az esetben a második legtöbbet megosztott kép nyeri az MM Gold natúr jojobaolajat.

A játék a Hogyan legyek jó nő? oldalon indult és csakis a megadott határidőig, április 29-ig beérkezett képek kerültek fel a galériába. Ezen fotók közül választotta ki a Life.hu szerkesztősége azt a 30 párost, akik a leginkább hasonlítanak. Utólag már nem lehet csatlakozni a játékhoz, valamint a Hogyan legyek jó nő? mappába bekerültek, de a Life.hu oldal mappájában nem szereplő játékosok sem folytathatják már a játékot.

Kérünk mindenkit, hogy a játék végéig kövesse figyelemmel a képgalériát és az általa kedvelt fotókat, ugyanis a nyerteseket kizárólag a Facebookon tudjuk értesíteni!

A Life.hu Facebook oldalán lévő galériát legkönnyebben itt érheted el!

Mindenkinek sok sikert kívánunk!

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT


1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (1067 Budapest, Dob utca 76., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "Hasonmásunkat keressük mi is " nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

2. A játékban való részvételhez a Life.hu Facebook oldalán lévő, Hasonmásunkat keressük mi is - Hogyan legyek jó nő mappa képeit lehet lájkolni, vagy megosztani. A Nyereményjáték 2013. május 6-től 12-ig tart. A játékban résztvevő személy ("Játékos") az április 29-ig Takács Nórának aljuttatott és a fényképét tartalamzó e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött képek a Nyereményjátékban nem vesz részt.

3. A Nyereményjáték nyereményét a Life.hu ajánlotta fel, amelyek az alábbiak: egy háromdarabos Clinique csomag, egy MM Gold natúr jojobaolaj, egy Fa ajándékcsomag, egy Moby - Last Night CD.

4. A Nyereményjátékban (szavazásban, lájkolásban és megosztásban) részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)

5. A Szervező a nyereményt a Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).

7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai a Facebook-on értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.

8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban és helyszínen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.

9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.

10. A név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:
telefonszám: (06-1) 371 3605
e-mail cím: info@life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.