botrányhős Lindsay Lohan siker drog gyereksztár alkohol LifeNight Mara Wilson pszichés betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki ússza meg Hollywoodot épelméjűként. A Mrs. Doubtfire gyerekszínésze, Mara Wilson elárulta, szerinte min múlik a dolog.

Hosszú lenne felsorolni a listát, kik azok, akik nem tudták feldolgozni a gyerekként rájuk zúduló sikert. Nem sokan vannak közülük, akiknek mégis sikerült. A különcök közé tartozik a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van gyerekszínésze, Mara Wilson is, aki mindössze 6 éves volt, amikor szerepelt a filmben. A ma 25 éves Mara úgy véli, rengeteg múlik a szülőkön, akiknek kötelességük segíteni és támogatni a csemetéjüket.
"A fiatal sztárok megszokják az őket körülvevő szeretetet és figyelmet, majd amikor elveszítik, nem tudnak mit kezdeni" - így folytatja gondolatmenetét Mara, aki szerint ezután teljesen elvesznek és nem tudják, mit kezdhetnének az életükkel. "Ha beszélhetnék Lindsay Lohannal, arra ösztönözném, hogy hagyja a fenébe a színészkedést és csináljon valami nyugisabbat" - szól a lány tanácsa a botrányhősnőnek, akinek egyébként botanikát javasol a showbiznisz helyett.

Forrás: AFP, Facebook/Mara Wilson
Forrás: AFP, Facebook/Mara Wilson

Mara másik jelentős filmszerepében Matildát, a kis boszorkányt alakította (1996)

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.