Az arcpirosítót nem szoktuk hangsúlyozni, de nehezen induló reggeleken érdemes jobban belenyúlni az arcpírba - persze nem a tehenészlányokat szeretnénk utánozni. Egy élénkebb szín, vagy a meglévő arcpírból egy réteggel több mindig segít, hogy üde arc tekintsen vissza a tükörből - valahogy úgy, mint Lauren Conrad népszerű amerikai televíziós személyiségnek.

Lauren Conrad színész, író és divattervező sminkje a természetesség jegyében készült. Az alapozás láthatatlan, korrektorból is a könnyű textúrájú, selyemfényűt ajánljuk. Persze ha van otthon már bevált darabod, használd azt. A szemhéjbázis felvitele után vanília színű, aranyló szemhéjpúdert tapogass a mozgó szemhéjra, majd fekete vízálló ceruzával vagy a kedvenc tusoddal húzz egy vékony vonalat a szempillatőbe. A szempillákat fesd erőteljesen feketére, az alsó pillákat a csillagszem elkerülése végett csak érintsd meg a festék keféjével. A szemöldöködet fésüld át színtelen zselével, reméljük, a természetes sűrűségű szemöldök mellett tetted le a voksodat.

Lauren Conrad fotó: AFP
1. Alapozó: Catrice BB krém, 2. Arcpirosító: Bourjois Rose D'Or, 3. Szájfény: Chanel
4. Szemceruza: Bobbi Brown, 5. Szempillaspirál: Diorshow
6. Korrektor szem alá: Yves Saint Laurent Touche Éclat

Most jön az arcpirosítás! Legyen mindenképpen rózsaszín, aranyfényű mikrocsillámokkal, vagy sima gyöngyházas rózsaszín, de csakis meleg tónusú. A hideg sápadttá tenne, és nem érnénk el a kívánt hatást. Az arany fénynek köszönhetően a napbarnított bőr hatását kelti ez a pirosítás, barna bőrűek előnyben. Az őszi napsugarak még szépen megcsillanhatnak orcánkon... Az arcpír helyét a kép illusztrálja. A legkönnyebben úgy találod meg a helyét, ha mosolyogsz egyet magadra a tükörben és a felhúzódó almácskákat színezed. Ajkadra ajakápolót vagy rózsaszín szájfényt tegyél.

Sztársmink: Ragyogj úgy, mint Taylor Swift!http://www.life.hu/szepulj/smink/20130802-sztarsmink-ragyogj-ugy-mint-taylor-swift.html Sztársmink: Ragyogj úgy, mint Cameron Diaz!http://www.life.hu/szepulj/smink/20130612-sztarsmink-ragyogj-ugy-mint-cameron-diaz.html Sztársmink: Ragyogj úgy, mint Heidi Klum!http://www.life.hu/szepulj/smink/20130617-heidi-klum-nemet-szupermodell-sztarminkje.html Káprázatos sztársminkek a Comet gálárólhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130613-kaprazatos-sztarsminkek-a-viva-comet-galarol.html