színésznő Lauren Conrad arcpirosító szépség sztársmink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az arcpirosítót nem szoktuk hangsúlyozni, de nehezen induló reggeleken érdemes jobban belenyúlni az arcpírba - persze nem a tehenészlányokat szeretnénk utánozni. Egy élénkebb szín, vagy a meglévő arcpírból egy réteggel több mindig segít, hogy üde arc tekintsen vissza a tükörből - valahogy úgy, mint Lauren Conrad népszerű amerikai televíziós személyiségnek.

Lauren Conrad színész, író és divattervező sminkje a természetesség jegyében készült. Az alapozás láthatatlan, korrektorból is a könnyű textúrájú, selyemfényűt ajánljuk. Persze ha van otthon már bevált darabod, használd azt. A szemhéjbázis felvitele után vanília színű, aranyló szemhéjpúdert tapogass a mozgó szemhéjra, majd fekete vízálló ceruzával vagy a kedvenc tusoddal húzz egy vékony vonalat a szempillatőbe. A szempillákat fesd erőteljesen feketére, az alsó pillákat a csillagszem elkerülése végett csak érintsd meg a festék keféjével. A szemöldöködet fésüld át színtelen zselével, reméljük, a természetes sűrűségű szemöldök mellett tetted le a voksodat.

Lauren Conrad fotó: AFP
Lauren Conrad fotó: AFP

1. Alapozó: Catrice BB krém, 2. Arcpirosító: Bourjois Rose D'Or, 3. Szájfény: Chanel
4. Szemceruza: Bobbi Brown, 5. Szempillaspirál: Diorshow
6. Korrektor szem alá: Yves Saint Laurent Touche Éclat

Most jön az arcpirosítás! Legyen mindenképpen rózsaszín, aranyfényű mikrocsillámokkal, vagy sima gyöngyházas rózsaszín, de csakis meleg tónusú. A hideg sápadttá tenne, és nem érnénk el a kívánt hatást. Az arany fénynek köszönhetően a napbarnított bőr hatását kelti ez a pirosítás, barna bőrűek előnyben. Az őszi napsugarak még szépen megcsillanhatnak orcánkon... Az arcpír helyét a kép illusztrálja. A legkönnyebben úgy találod meg a helyét, ha mosolyogsz egyet magadra a tükörben és a felhúzódó almácskákat színezed. Ajkadra ajakápolót vagy rózsaszín szájfényt tegyél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.