A fiatal énekesnő tangában és harisnyatartóban ereszkedett négykézlábra legújabb videoklipje kedvéért, amelynek néhány pikáns pillanatát ő maga tett közzé Instagramján.

Botrányos fotóval hívta fel magára a nagyérdemű figyelmét Ke$ha. Az énekesnő ezúttal a hátsó felét domborította ki rajongóinak, amelyet egy aprócska tangába és egy pár szexi harisnyatartóba öltöztetett.

Forrás: Instagram/Kesha

Ke$hának eddig sem kellett a szomszédba mennie, ha egy kis figyelemfelkeltésre vágyott. Mutatkozott már bugyi nélkül, megkóstolta a saját vizeletét, és Barack Obama amerikai elnöknek is szerelmet vallott már. Vajon mi lesz a következő húzása?

Forrás: Instagram/Kesha


Botrányos társkeresőkhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130920-szex-szerelem-parkapcsolat-botranyos-tarskeresok.html "Szeresd magad" - Botrányos kampányfotókhttp://www.life.hu/szepulj/20130311-leszbikus-csoknak-tuno-kampannyal-okozott-botranyt-a-harvey-nichols-divatceg.html A történelem legbotrányosabb pápáihttp://www.life.hu/szorakozz/20130227-v-celesztin-ix-benedek-vi-sandor-viii-janos-xii-pius.html Botrányos divatfotókon pózolnak a modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130222-botranyos-rasszistanak-titulalt-divatfotokon-pozolnak-a-sports-illustrated-magazin-modelljei.html Szülinapos a botrányos külsejű énekes (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20130103-fotokon-akkor-es-most-marilyn-manson-amerikai-zenesz-es-muvesz.html