Emily Blunt forgatás John Krasinski pocak Hawaii babavárás terhes Bradley Cooper nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hármasban vakációzott Hawaiion a terhes színésznő férjével, John Krasinskival és a nőcsábász hírében álló Bradley Cooperrel.

Első gyermekét várja Emily Blunt, akit nemrég Hawaii napfényes tengerpartján kaptak lencsevégre. A várandós Emilyről ide kattintva nézhetsz képeket.

Hármasban nyaralt John Krasinski, Emily Blunt és Bradley Cooper Forrás: AFP

A 30 éves színésznő nem egyedül érkezett a nyaralásra. Vele tartott férje, John Krasinski és Bradley Cooper is. A két férfi ugyanis együtt dolgozik Cameron Crowe készülő filmjében, amelyet a napfényes Hawaiion forgatnak. Így a munka mellett Krasinskinak nemcsak feleségére jut ideje, hanem olyan férfias mulatságokra, mint a szörfözés vagy a félmeztelenre vetkőzés Bradley Cooperrel.

Bradley Cooper bodorítja a haját, mint egy kislányhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20131010-elozetes-david-o-russell-american-hustle-cimu-filmjehez-christian-bale-bradley-cooper-amy-adams.htmlTerhességi csíkok keserítik meg a pasik életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20131106-borproblema-ferfiaknak-egyre-tobb-ferfi-szenved-terhessegi-csikoktol.htmlMindenki Bradley Cooperét nyalnáhttp://www.life.hu/szeress/20130507-szorakozas-mozi-reklamfilm-mindenki-bradley-cooperet-nyalna.htmlBudapest olyan lesz, mint Hawaiihttp://www.origo.hu/sport/20131018-budapest-olyan-lesz-mint-hawaii.htmlNapi sokk: saját fiától terhes egy nőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131118-betty-mbereko-zimbabwei-no-sajat-fiatol-terhes-ossze-is-akarnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.