drágakő Fantasy Bra melltartó Candice Swanepoel másolat Victorias Secret LifeNight kiskereskedelmi eladás zafír gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret elkészítette a drágakövekkel kirakott melltartójának kiskereskedelmi változatát.

Elkészült a Victoria's Secret legdrágább melltartójának, a Fantasy Branak másolata. A drágakövekkel kirakott melltartó, amelyet Candice Swanepoel viselhetett a divatshow-n, csekély 10 millió dollárba kerül, ám kiskereskedelmi változatához már 295 dollárért, vagyis "csupán" 65 ezer forintért hozzájuthat bárki.

Forrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

Ez esetben azonban le kell mondani többek a gyémántról, a sárga zafírról, az 52 karátos rubinról és mindarról, amelyek az eredeti változatot is díszítették. Hiába, valamit valamiért.

Titkok a Victoria's Secret modelljeirőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131112-behati-prinsloo-namibiai-modell-elarulta-hogyan-keszulnek-a-victorias-secret.htmlA videó, amire vártunk: Palvin Barbara a Victoria's Secret kifutójánhttp://www.life.hu/legytrendi/20121209-video-palvin-barbara-magyar-modellel-a-victoria-secret-bemutaton.htmlHope-gyémánt, a megátkozott drágakőhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130211-hopegyemant-a-vilag-legveszelyesebb-dragakove.htmlGyémántban fürdik a pucér milliomoscsemetehttp://www.life.hu/legytrendi/20130417-tamara-ecclestone-modell-meztelenul-pozol-a-nyuszis-magazinban-csak-nehany.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.