Drámai hajszínre váltott Liptai Claudia

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
vörös barna Liptai Claudia titok szőke hajszín drámai szerep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetés helyett ezúttal a színházban szeretne bizonyítani.

Sokak meglepődtek Liptai Claudia legfrissebb Facebook-bejegyzésén. A TV2 műsorvezetője barna hajú képet posztolt magáról egy kis magyarázattal: „Bármilyen meglepő (még nekem is), de ez is én vagyok. Egy nagyon izgalmas dologra készülök nyáron. Ahol végre színésznőként egy drámaibb arcomat is kipróbálhatom. Egy drámaibb hajszínnel!"

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Már alig várjuk, hogy kiderüljön, milyen szerepre készül Clau, akinek barna hajú fotója alatt valóságos komment-háború alakult ki: talán a többség azt írta, hogy a szőke az igazi, ez a sötét haj öregíti. Akadt, aki úgy vélte, vörösen volt a legszexisebb. A legnagyobb rajongók szerint viszont tuti ez az új árnyalat. „Neki minden jól áll, akinek az arca gyönyörű, annak minden jól áll" – állt egy hozzászólásban, míg egy másik kommentelő azt írta: „Így nézne ki a fiatal Sophia Loren és Penélope Cruz, ha összegyúrnánk őket."

Melyik haj áll a legjobban Liptai Claudiának?

5 kérdés a szépségről: Miklósa Erikahttp://www.life.hu/trend/20140504-5-kerdes-a-szepsegrol-miklosa-erika-operaenekesno.htmlAz operaénekesnő, ha épp nem a világot járja és Éjkirálynőként varázsolja el nézők millióit, akkor amatőr futóként hódol legnagyobb szenvedélyének. Erika a színpadon rengeteg sminket visel, emiatt pedig fokozottan kell ügyelnie bőre szépségére. A Life.hu sorozatában a világ legnagyobb operáinak varázsos hangú sztárját faggattuk szépségtitkairól. TrendOrigoÚjabb ismeretlen nő villantott bugyit a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20140520-aurelien-wiik-francia-szinesz-kiseroje-bugyit-villantott-a-cannes-i-nemzetkozi-filmfesztivalon.htmlÚgy tűnik, idén mindent megtesznek a figyelemért és a 15 perc (másodperc?) hírnévért azok a vendégek, akiknek valamiért engedik, hogy a cannes-i vörös szőnyegre lépjenek.Trend--Jé, Marion Cotillard is imádja a gombokat!http://www.life.hu/trend/20140520-marion-cotillard-gombokkal-diszitett-ruhaja-a-2014-es-cannes-i-filmfesztivalon.htmlTakács Nórától megtanulhattad, hogyan újíthatod fel a pólódat gombokkal. Marion Cotillard francia színésznőtől pedig ellesheted, mit csinálj akkor, ha annyi gombod van, mint égen a csillag.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.