Cannes-ban gálázott a két legszebb magyar nő

amfAR gála Palvin Barbara Mihalik Enikő Cannes-i filmfesztivál Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cannes egyik legkiemeltebb kísérőbulija az amfAR gála, amelyen még az is ott van, aki amúgy nem fordul meg a filmbemutatók vörös szőnyegén. 2014-ben Palvin Barbi mellé csatlakozott a másik magyar szupermodell, Mihalik Enikő is.

Palvin Barbi már megmutatta magát a vörös szőnyegen, ahol készült róla ugyan előnytelen fotó is, mégis hófehér ruhába öltöztetett istennőként tündökölt (Cannes kapcsán szeretjük használni ezt a szót, már csak néhány nap). A vörös szőnyeges antréja után egy nappal az amfAR gálán jelent meg, ez alkalommal tetőtől talpig feketében.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Mihalik Enikő szupermodell viszont nemet mondott a monokrómra: smaragdzöld ruhát választott, hozzá vörös rúzzsal és hangsúlyos nyaklánccal. A békéscsabai születésű szépség Dean és Dan Caten kanadai divattervezőkkel együtt pózolt.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Mihalik Enikő vagy Palvin Barbi ruháját viselted volna?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.