Dobó Kata gyereknap kislány gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő, aki legutóbb sminknélküli arcát mutatta meg, korábban pedig gyermekkori képeket is posztolt, most ismét egy tündéri családi fotóval örvendeztette meg rajongóit.
Forrás: Facebook/Dobó Kata hivatalos oldala

Ma van az eltűnt gyermekek világnapjahttp://www.life.hu/csalad/20140524-majus-25-az-eltunt-gyermekek-vilagnapja-es-az-ezer-lampas-ejszakaja.htmlNem lehet eleget beszélni, nem lehet eleget tenni az eltűnt gyerekekért. És ha a felhívások nyomán csak egyetlen csemete is megkerül, már nem volt hiábavaló annak a sok szervezetnek és civilnek a munkája, akik azért küzdenek, hogy minél több gyerek kerüljön vissza a családjához,CsaládCindy Crawford és lánya - Mint két tojáshttp://www.life.hu/csalad/20140523-cindy-crawfordot-es-kaiat-parizsban-fotoztak.htmlJó nagy mázlista Cindy Crawford lánya, Kaia. A 12 éves lány ugyanis kiköpött édesanyja.CsaládOrigoVajon mit szól Dakota Johnson apja lánya erotikus filmjéhez?http://www.life.hu/csalad/20140523-don-johnson-megszolalt-mit-gondol-dakota-johnson-filmszereperol-a-szurke-otven-arnyalataban.htmlDon Johnson nem olvasta A szürke ötven árnyalatát, de büszke lányára, akit tehetséges színésznőnek tart.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.