Nemcsak a hajvágást, hanem bizony a borotválkozást is hanyagolja mostanában A Wall Street farkasa sztárja.

Ha Leonardo DiCaprio nyaral, akkor tényleg nyaral. Beleértve a borotválkozást és az esetleg keletkező szakállat is. A 39 éves színész egy jótékonysági parti díszvendégeként érkezett az alábbi ábrázattal.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Az utóbbi időben nem csak arcszőrzete ápolásáról feledkezett el Leo: mostanában mintha egy kicsit elengedte volna magát pocakügyileg is – legalábbis erre engednek következtetni azok a fotók, amelyek floridai nyaralása alatt készültek róla. Sokak szerint a színész ezzel a külsővel kiköpött Jack Nicholson.

Forrás: NORTHFOTO

De hát ha szupermodell-barátnője, Toni Garrn a sztár félrelépését is meg tudta bocsátani, akkor bizonyára egy kis súlyfelesleg sem jelent gondot neki - ugyebár.

Leonardo DiCaprio és a modellek esete
Pocak ide, ápolatlanság oda, Leóért a mai napig kapkodnak a nők. Toni Garrnnal már rég egy párt alkotott, amikor flörtön kapták Cannes-ban egy férjezett modellel, de összeboronálták már a szintén modell (nahát, milyen meglepő!) Miranda Kerr-rel is. A pár még 2013 őszén vacsorázott együtt többedmagával Las Vegasban, ahol a szemtanúk szerint nem csupán az ételt kóstolgatták előszeretettel...