1 éves lett Fergie és Josh Duhamel tündéri kisfia

kisfiú Josh Duhamel szülinap Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról egy évvel ezelőtt a Life.hu is beszámolt, augusztus 29-én megszületett a Black Eyed Peas énekesnőjének és szexi színész párjának a kisfia. Axl a napokban egy éves születésnapját ünnepli.

Josh Duhamel közösségi oldalán osztott meg egy kedves fotót a szeme fényéről "Happy birthday baby boy" felirattal.

Forrás: Facebook/Josh Duhamel

Sokakat izgat, hogy a sztárpár miért is választott ilyen szokatlan nevet a kicsinek. Nos, Axl Jack Duhamel a Guns 'N' Roses énekese, Axl Rose után kapta a nevét. Fergie ugyanis nagy rajongója a bandának, sőt egyszer ő is előadta a legendás,Sweet Child O' Mine! című dalt a rockzenekar gitárosával, Slash-sel 2011-ben. Ez aztán a rajongás!

Boldog születésnapot kívánunk!

Apa lett a Quimby sztárja, Varga Liviuszhttp://www.life.hu/csalad/20140830-varga-liviusz-a-quimby-sztarja-apa-lett-kisfia-a-zakarias-nevet-kapta.htmlGyermeke született a Quimby együttes zenészének, Varga Liviusnak. A sztár kisfia a Zakariás nevet kapta.CsaládElvetélt volna Jennifer Aniston?http://www.life.hu/csalad/20140830-jennifer-aniston-terhes-volt-de-elvetelt-ujra-az-in-touch-weekly-szerint.htmlJen, akiről éppen egy nappal ezelőtt írtuk meg, hogy furcsán nagy és gömbölyödő pocakkal jelent meg megújabb filmje premierjén, a hírek szerint ismét elvetélt - írja az Inqiusitr, az In Touch Weekly magazinra hivatkozva.Család--Gyönyörű nővé cseperedett Ewan McGregor 18 éves lányahttp://www.life.hu/csalad/20140825-ewan-mcgregor-nagyobbik-lanya-clara-mathilde-mcgregor-18-eves-es-gyonyoru.htmlFelnőtt, modellkedik, pasizik és fotósnak tanul. Kész nő lett a jóképű skót színész legnagyobb gyermeke.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.