Nem akárkire bízná az énekesnő legfrissebb fehérnemű-kollekciójának népszerűsítését: Cambridge hercegnőjét kereste fel. Lehet, hogy a várandós Katalin Britney bugyijában mászkál majd ezután?

Britney Spears épp a legújabb fehérnemű-kollekcióját népszerűsítő körútra indult, amelynek londoni állomásán egy igen meglepő vágyálmát hintette el.

Forrás: AFP

„Szívesen látnám Katalin hercegnőt az általam tervezett fehérneműkben. Az csodálatos lenne. Minden darabból fogok küldeni neki egyet. Így több közül is tud majd választani" – mondta a nemrég szinglivé vált énekesnő, aki azt is elárulta a Vanity Fair riporterének, hogy Gwen Stefanit tenné meg modelljének: „Szerintem nagyon vagány és szexi."

Nem igazán értjük a kétgyerekes anyuka elgondolását: Gwen Stefani még csak-csak, de Katalin hercegnő vajon mikor tudatná a világgal, hogy épp egy Britney Spears tervezte fehérnemű van rajta?

Csak nehogy ő is csalódjon!
Korábban Kim Kardashian lepte meg Katalin hercegnőt valami szupertitkos ajándékkal és levéllel, amelyre a valóságshowsztár nagy szomorúságára nem reagált Vilmos herceg neje. Nehéz az élet. Bővebben ITT.