Az X-Faktor kulisszái mögött járva van időnk beszélgetni a versenyzőkkel. A negyedik élő adás előtt arról is faggattuk őket, mit viseljen egy nő, ha meg akarja hódítani őket.

Borbély Ricsi a vagány, szexis csajokat szereti. "A tuti befutó nálam a buggyos nadrág, aminek bő az ülepe, ebben pedig látom a szexi fenekét. Mindez megspékelve némi szaggatással, hogy kilátszódjon a szép bőre, egy fekete toppal, dögös dekoltázzsal, felfogott hajjal - ez nekem elég ahhoz, hogy azonnal beinduljak" – ábrándozott Borbély Ricsi.

"Azt szeretem, ha egy lány magabiztos abban, amit visel, mert akkor szexi lesz és ellenállhatatlan. Szeretem a lazább stílust, tornacipő, cső szárú farmert, de az elegáns kiskosztüm magas sarkúval kombinálva is vadító tud lenni" – magyarázta Nagy Ricsi, és itt jegyezném meg, hogy a mai laza szettemet megdicsérte az énekes, amikor meglátott.

Forrás: Life.hu

"Legyen dögös és kész. Olyan, akire felkapom a fejemet" – adott frappáns választ Benji.

"Az első, amit megnézek egy lányon az a szeme. Szeretem, ha egy lány nőies, szeretem a testhez simuló ruhákat, számomra fontos a szép alak" – mesélte Ricsi bácsi, amikor éppen Szabó Zsófi suhant el mellettünk, Ricsi pedig felkapta a fejét és Zsófira mutatott, aki szerinte úgy tökéletes, ahogy van.

"Megérzem, amikor egy nő azonosul azzal, amibe belebújt és viseli is, nem csak felvette. Angliában régebben divat volt, hogy a lányok előtúrták a nagypapájuk ezer éves XXL-es ingjét és magukra kötötték keresztbe-kasul és semmi más nem volt rajtuk, az például nagyon tetszett" – mesélte Jonathan, aki megdicsérte a körömlakkom, bevallom, életemben először próbáltam ki vörös lakkot a főszerkesztő-helyettesünk javaslatára. Úgy tűnik, bejött.

Forrás: Life.hu

"Egy nő emelje ki a szépségét, ami a feneke és a szája” – mondta a Tha Shudras.

"Szeretjük egy lányban, ha vagány, de van egy határ, ne legyen nagyon flegma, mert az már nem szimpatikus. Az öltözködésben is a vagány, laza stílus jön be. A nagyon elegáns stílus nekünk kevésbé őszinte és egy fiatal lány inkább legyen energiadús és kevésbé komor" – ebben pedig az egész Spoon együttes megegyezett.