"Egy nő legyen dögös és kész!" - Az X-Faktor férfi versenyzői elárulták, mire indulnak be

csábítás férfi X-Faktor 2014 nőiesség versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor kulisszái mögött járva van időnk beszélgetni a versenyzőkkel. A negyedik élő adás előtt arról is faggattuk őket, mit viseljen egy nő, ha meg akarja hódítani őket.

Borbély Ricsi a vagány, szexis csajokat szereti. "A tuti befutó nálam a buggyos nadrág, aminek bő az ülepe, ebben pedig látom a szexi fenekét. Mindez megspékelve némi szaggatással, hogy kilátszódjon a szép bőre, egy fekete toppal, dögös dekoltázzsal, felfogott hajjal - ez nekem elég ahhoz, hogy azonnal beinduljak" – ábrándozott Borbély Ricsi.

"Azt szeretem, ha egy lány magabiztos abban, amit visel, mert akkor szexi lesz és ellenállhatatlan. Szeretem a lazább stílust, tornacipő, cső szárú farmert, de az elegáns kiskosztüm magas sarkúval kombinálva is vadító tud lenni" – magyarázta Nagy Ricsi, és itt jegyezném meg, hogy a mai laza szettemet megdicsérte az énekes, amikor meglátott.

Forrás: Life.hu

"Legyen dögös és kész. Olyan, akire felkapom a fejemet" – adott frappáns választ Benji.

"Az első, amit megnézek egy lányon az a szeme. Szeretem, ha egy lány nőies, szeretem a testhez simuló ruhákat, számomra fontos a szép alak" – mesélte Ricsi bácsi, amikor éppen Szabó Zsófi suhant el mellettünk, Ricsi pedig felkapta a fejét és Zsófira mutatott, aki szerinte úgy tökéletes, ahogy van.

"Megérzem, amikor egy nő azonosul azzal, amibe belebújt és viseli is, nem csak felvette. Angliában régebben divat volt, hogy a lányok előtúrták a nagypapájuk ezer éves XXL-es ingjét és magukra kötötték keresztbe-kasul és semmi más nem volt rajtuk, az például nagyon tetszett" – mesélte Jonathan, aki megdicsérte a körömlakkom, bevallom, életemben először próbáltam ki vörös lakkot a főszerkesztő-helyettesünk javaslatára. Úgy tűnik, bejött.

Forrás: Life.hu

"Egy nő emelje ki a szépségét, ami a feneke és a szája” – mondta a Tha Shudras.

"Szeretjük egy lányban, ha vagány, de van egy határ, ne legyen nagyon flegma, mert az már nem szimpatikus. Az öltözködésben is a vagány, laza stílus jön be. A nagyon elegáns stílus nekünk kevésbé őszinte és egy fiatal lány inkább legyen energiadús és kevésbé komor" – ebben pedig az egész Spoon együttes megegyezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.