Megjelent a Terminátor 5 előzetese, Arnold Schwarzenegger pedig ott maradt a gép előtt, hogy válaszoljon a rajongók kérdéseire.

Két órával a meghirdetett időpont előtt került fel a világhálóra a Terminátor 5. részének előzetese. A videót pedig maga Arnold Schwarzenegger tette közzé a következő magyarázattal: „A terminátorok nem várnak a határidőkre – ők maguk készítik őket." Nagyon találó, Mr. Schwarzenegger!

Forrás: AFP/Strdel

A sztár ráadásul ott is maradt a gép előtt, és készségesen válaszolgatott a rajongóknak mindenféle kérdésre. Ezekből többek között megtudhattuk, hogy még mindig a „visszatérek" a kedvenc Terminátor-idézete, és még egy kis bölcsességet is adagolt mellé: „Nem akkor vagy vesztes, amikor elbuksz. Akkor vagy az, ha nem kelsz fel. A győztesek felkelnek és visszatérnek."

Sokan sérelmezték, hogy alig láthatták a színészt az előzetesben – Arnold azonban mindenkit megnyugtatott, továbbra is ő a főszereplő, a teljes filmben majd többször is fel fog bukkanni. Az is kiderült, hogy a legújabb rész is kapcsolódik az előző filmekhez, illetve Arnold nem mindennapi edzéstervét is megosztotta a nagyérdeművel. Ez pedig valahogy így zajlott:

Minden reggel egy óra kardióedzéssel indította a napot, amelyben 10-10 percet szánt futópadozásra, eliptikus trénerre és szobakerékpárra változó ellenállással. Két edzésfajta között felüléseket, haspréseket és lábemeléseket végzett. A napot egy órás súlyzós edzéssel zárta – és ez folytatódott minden nap, heteken át. Durva!

Lesz hát mit várni 2015-ben is! A Terminátor legújabb részének előzetesét alább tekintheted meg: