A kolumbiai Paulina Vega lett a 63. Miss Universe győztese - nézd meg a koronázás pillanatait!

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
Kolumbia Florida paulina vega szépségkirálynő szépség Kelemen Henrietta Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kolumbiai miss Paulina Vega lett a 63. Miss Universe győztese.

A 22 éves Paulina Vega fejére került a korona Miamiban az idei Miss Universe világverseny döntőjében. A szépség a dicsőségen kívül fizetést is kap (amelynek összege nem ismert), ezen kívül egy luxuslakás tulajdonosa lett New Yorkban, illetve egy rakat ruhát és sminkcuccot, valamint egy egyéves ösztöndíjat kap a New York-i Filmakadémiától.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A kolumbiai lány egy hajszállal előzte meg Miss Amerikát, Nia Sanchest, aki a 2. helyen végzett végül, a 3. pedig az ukrán Diana Harkusa lett.

Nézd meg a koronázás pillanatait:

A magyar induló, Kelemen Henrietta, akit Vajna Tímeáék készítettek fel a versenyre, az első 15-be sem került be. Vagyis bejött a jóslat: a Life.hu olvasói ugyanis előzetesen arra szavaztak, hogy a magyar szépség az első 15-be már nem jut be. ITT csekkolhatod az eredményt!

/1501/63__M2015126112656Bocs, Majka! Ördög Nóra flitterben varázsolt el bennünkethttp://www.life.hu/trend/20150125-ordog-nora-flitteres-ruhaja-a-rising-starban.htmlPici gyöngyfülbevaló, törtfehér flitter, rajta finom tüll és csipke. Mióta Ördög Nórának a show-hoz stylingolt versenyzőkhöz kell öltöznie, hétről hétre elvarázsol bennünket. Igaz, a mellei, amit egy egész ország keres, még mindig nincsenek meg.Trend--10 meglepő sminktrükk a kulisszák mögül - Larion Oscar sminkmester tippjeihttp://www.life.hu/trend/20150123-larion-oscar-sminkmester-trukkjei-meglepo-sminktrukkok-a-kulisszak-mogul.htmlIndulás előtt fogy ki a kedvenc szempillaspirálod? Épp nincs sminklemosód? A szemed alatti sötét karikák elrontják az egész napodat? Tanulj a profitól! Larion Oscar sminkmester többször sminkelt már a New York-i divathéten, és ő aztán jól tudja, melyek azok a pofonegyszerű, de hatásos trükkök, amiket érdemes megtanulni. A Life.hu-nak el is árulta a kedvenceit.Trend--A belga királyné furcsa fejdísze elterelte a figyelmet Európa Kulturális Fővárosárólhttp://www.life.hu/trend/20150125-matild-belga-kiralyne-fejdisze-monsban-ahol-elindult-europai-kulturalis-fovarosi-rendezvenysorozata.htmlFülöp belga király és hitvese, Matild Monsba látogatott szombat este. A franciaajkú, vallóniai város idén Európa Kulturális Fővárosainak egyike. Hiába a tűzijáték és egyéb látványosságok, a királyné fejdísze mellett nem mehetünk el szó nélkül.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.