Ellepték az internetet Beyoncé retusálatlan fotói

retusálás kampány kép fotó Photoshop rajongó L'Oreal Beyoncé internet reklám kommentek közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 200 retusálás nélküli kép szivárgott ki az énekesnőről a The Beyonce World nevű rajongói oldalon.

Valójában a L'Oréal egyik reklámjába készültek azok a képek Beyoncéról, amelyekről most mindenki beszél.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A szám szerint 224 darab retusálás nélküli fotón, amelyet a The Beyonce World oldal tett közzé elsőként, az énekesnő minden apró ránca láthatóvá vált, nem is beszélve a fénylő arcbőrről, az itt-ott felbukkanó pattanásokról és más bőrhibákról. Mi ITT mutatjuk meg a képeket.

A rajongók által kezelt honlap egy órával a közzététel után levette a hatalmas port kavaró képeket. Hiába, az internet nem felejt, a Gawker és a Complex azonnal átvette őket, néhány szemét kommentelő pedig nem győzött csodálkozni Beyoncé valódi arcán:

„Ez Beyoncé? Azta!"
„Úgy néz ki, mint aki dohányzik."

Mások azonban rögtön az énekesnő védelmére keltek:

„Beyoncé retusálatlan fotói csak azt bizonyítják, ő egy valódi ember és egy természetes szépség."
„Én vagyok az egyedüli ember, aki nem gondolja, hogy Beyoncé szörnyen fest ezeken a fotókon? Még így is jobban néz ki, mint én a legtöbb hétköznapon."

Bár a Life.hu véleménye szerint Beyoncé retusálás nélkül is gyönyörűen fest, ha mégis jó tanácsra szorulna, szívesen ajánlanánk neki a nemrég hasonlóan járt Cindy Crawfordot. A 48 éves szupermodellről már többször is szivárogtak ki photoshopot mellőző képek: ITT meztelenül mutatta meg magát teljes valójában, ITT pedig önszántából vállalta a retusálás nélküli képeket.

Kiszivárgott a videó, amelyen Maradona megüti fiatal exmenyasszonyáthttp://www.life.hu/intim/20141029-diego-maradona-meguti-exmenyasszonyat-rocio-olivat-egy-kiszivargott-videon.htmlA futballsztár egykori párja, Rocío Oliva korábban is állította, miszerint Maradona többször is kezet emelt rá. Egyre biztosan van bizonyíték – a felvétel alább látható.Intim--Második gyermekét várja Beyoncé? Erről a képről beszél most a világhttp://www.life.hu/csalad/20150113-beyonce-allitolag-masodik-gyermeket-varja-egy-nyaralos-kepe-alapjan.htmlNem egyszer mondta már az énekesnő, hogy szeretne kistestvért Blue Ivy mellé. Egy nemrég közzétett fotója éppen erről árulkodik. Vajon így akart üzenni a világnak, hogy ismét babát vár?CsaládOrigoÚjabb hackertámadás: kiszivárogtak Sylvester Stallone személyes adataihttp://www.life.hu/news/20141205-kiszivarogtak-sylvester-stallone-szemelyes-adatai-egy-hackertamadas-miatt.htmlA sztár mellett a Sony Pictures Entertainment több ezer dolgozójának fizetése, értékelése és más személyes információja került fel az internetre.News--Bocs, Beyoncé, de bébitigrist etetni nem menőhttp://www.life.hu/news/20150110-beyonce-es-csaladja-thaifoldon-bebitigrist-etetnek-es-simogatnak-amiert-az-allatvedok-tamadni.htmlAz énekesnő és családja épp Thaiföldön nyaral, ahol egy gyerektigris simogatása és etetése közben örökítette meg magát. Az állatvédők kiakadtak.NewsOrigoKiszivárogtak Reese Witherspoon pikáns szexjeleneteihttp://www.life.hu/kult/20150119-reese-witherspoon-meztelen-szexjelenetei-a-vadon-cimu-filmben-kiszivarogtak.htmlHamarosan a mozikba kerül a színésznő legújabb filmje, a Vadon, amelynek forró képkockái még az Oscart is elhozhatják a színésznő számára.KultOrigoBocs, Beyoncé! Már nem az énekesnő a világ legjobban kereső zenészehttp://www.life.hu/news/20141213-dr-dre-a-vilag-legjobban-kereso-zenesze-a-forbes-magazin-listaja-szerint.htmlA Forbes magazin idén is összegyűjtötte a zeneipar legjeit, akinek csúcsára a rapper Dr. Dre került.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.