Rihanna alul-felül villantós ruhában esküvőzött

buli esküvő Coachella mezítláb Rihanna énekesnő tengerpart villantás outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő Hawaii szigetén töltötte a hétvégét, ahol barátai körében ünnepelt. Rihanna a tengerparti bulira cici és popsi villantásra is alkalmas szettben jelent meg.

A celebnő asszisztense, Jennifer Rosales esküvőjén ünnepelt a hétvégén. A mezítlábas tengerparti bulin Rihanna aprócska ruhában jelent meg. Az énekesnőnek – aki nemrég még a Coachellán partizott és szívott fel valamit –, úgy látszik, eléggé bejött ez az outfit, ugyanis az Instagram oldalára többféle szögből is lefényképeztette magát.

Forrás: Instagram/Rihanna

Kivillanó combok, átütő mellbimbók - Rihanna legvadabb Grammy-ruhái

Rihannát talán első klipjében láttuk utoljára visszafogott szettben. De nem is baj, hiszen így is szeretjük az extrém énekesnőt. Összeszedtük Rihanna legvadabb ruháit, amiket a korábbi Grammy-díjátadókon viselt.
Forrás: Instagram/Rihanna

Sminkelj úgy, mint Rihanna!

Semmi kétség, Rihanna igazi kaméleon. A sminkek terén is imád minden újdonságot kipróbálni, és nem fél a merész színárnyalatoktól sem. Lesd el a trükkjeit - sminkelj úgy, mint az énekesnő!

Meghökkentő! Lily Allen Calvin Klein bugyiban ízléstelenkedetthttp://www.life.hu/trend/20150417-lily-allen-calvin-klein-bugyiban-izlestelenkedett.htmlEl sem tudjuk képzelni, mi járt Lily Allen fejében, amikor ebben a szerelésben sikerült elindulnia otthonról. De tényleg, hogy lehet így felöltözni?Trend--Blake Lively újra ringbe szállt, és dögösebb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20150420-divat-es-trend-igy-oltoztek-fel-a-sztarok-a-hetvegi-premiereken-dijatadokon.htmlA hétvégén nem volt hiány díjátadókból és premierekből sem, a prímet azonban egyértelműen a szülés után csúcsformában lévő Blake Lively vitte. Mutatjuk is rögtön!Trend--A nap kérdése: Retusálták Vajna Tímea hüvelykujját?http://www.life.hu/trend/20150420-vajna-timea-huvelykujjat-retusaltak-a-miss-universe-oriasplakatjan.htmlNincs a világon olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne testével úgy, ahogyan azt a természet megalkotta. A jelek szerint így van ezzel Vajna Tímea is, aki a hüvelykujját szégyelli a nagyérdemű előtt.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huMi történt Iszak Eszti arcával? Furcsa fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20150419-mi-tortent-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetojenek-arcaval-furcsa-fotot-posztolt.htmlÚgy tudni, Dobrády Ákos menyasszonya, aki legutóbb végtelen lábakat és rózsaszín szívecskéket villantott Veronában, egy új műsor kedvéért vállalta be a különleges átváltozást.Trend--Ez most vicces vagy gázos? Vajna Tímeáék nem fikázzák a lányokathttp://www.life.hu/trend/20150419-vajna-timea-facebook-nah-nem-szo-szerint-fikazzuk-a-lanyokat.htmlNem először fordul elő, hogy Vajna Tímea nem annyira diszkrét, mint amennyire a helyzet azt megkívánná. Vagy éppen nem találja a megfelelő szavakat, amikor vicces akar lenni...Trend--Furcsa harisnyaruhában pózol a Kim Kardashian-alkatú Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150419-kylie-jenner-aki-latszolag-is-kim-kardashian-rokona-atlatszo-harisnyaruhaban-vol.htmlKylie Jenner, aki le sem tagadhatná, hogy a Kardashian klán tagja, igen különleges szerelésben mutatkozott.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.