Kovács Ági, hazánk egyik leghíresebb sportolója amellett, hogy kiváló formában van, még a bőre is gyönyörű. Megtudtuk, mit használ, hogy tökéletes arcbőre legyen, és igencsak meglepődtünk az elsőre furcsán hangzó szépségtrükkön. 

Ági néhány évvel ezelőtt még nem aggódott nagyon az arcbőréért, hiszen szinte egész napját a víz alatt töltötte, nem a bőrápolás volt számára a prioritás. Amikor 30 felé közeledett, és abbahagyta az élsportot, ő is, mint sok más nő rájött, hogy nagyon fontos a helyes arcápolás.

Forrás: Facebook/Kovács Ágnes

"30 év felett jobban oda kell figyelni a bőrünkre" - nyilatkozta Ági - "A természetes kozmetikumokban hiszek, ezért próbáltam ki a bioaktív csigagélt is. Néhány hete használom, és nagyon jót tett a bőrömnek."

Mi a csigagél?
A bioaktív csigagélt az egyszerű éticsiga váladékából készítik. Kétféle váladéka van a csigáknak, az egyik, amit akkor bocsátanak ki, mikor másznak, a másik pedig az, amellyel védekeznek. Az utóbbit már évek óta tesztelik laboratóriumokban, és rájöttek, igazi csodaszer a bőrnek. Az arcbőrre, sebekre, illetve striák ellen is tökéletes megoldás.

Ági elárulta, eleinte ő is kételkedett a csigagélben, de kipróbálta, és abszolút bevált neki. Szerinte a gél illata a citroméra emlékeztet, kifejezetten kellemes. Sőt, ami a legjobb az egészben, hogy úgy szépülhetünk a csigagél segítségével, hogy az állatoknak semmilyen bántódása nem esik!