Félted imádott kétkerekűdet a tolvajoktól? Vagy olyan szerencsétlen helyzetben vagy, hogy lakásodhoz nem tartozik külön kerékpártároló? Bringát a lakásban tárolni elég macerás, vannak azonban olyan olcsó és praktikus ötletek, amelyekkel egészen dekoratívan megolhatod a problémát.

Könyv, szobanövény, hopp egy bicikli!

Frappáns megoldás, nem? Ha nem érzed magadban az elszántságot, és nincs érzéked az asztalos munkákhoz, érdemes egy profi segítségét kérned, de még így is relatív olcsón megoldod majd a bringatárolás-mizériát. A fúrás-faragásban jártas szakértők a projekthez tömör fekete diófa vagy kőrisfa alapanyagot ajánlanak.

Forrás: hiconsumption.com

Lépcsőzetes megoldás

Ha galériás, vagy belső kétszintes lakásban laksz, szinte kínálja magát a lépcső alatti kihasználatlan tér. Itt a kitünő alkalom, hogy szabadjára engedd a benned rejlő elszánt DIY mágust. Egy átlagos lépcső alatt akár két bringának is lehet helyet szorítani.

Forrás: hiconsumption.com

 

Panelban laksz? Íme, tuti tárolási tippjeink!

Egy rakat mütyüröd, bigyód, kacatod van, amelyektől nem szívesen válnál meg, aprócska panellakásodban viszont lassacskán ki sem látszol a halomban álló limlomok mögül? Néhány okos megoldással és praktikus ötlettel rengeteg tárolóhelyet nyerhetsz, mutatjuk, hogy csináld!

Hogy ez eddig nem jutott eszedbe?

Egyszerű és zseniális. Végy két farudat, erősítsd fel a falra, és akaszd rá biciklidet. Bonyolult volt? Nem. Ehhez még szakember segítségét sem kell kérned.

Forrás: hiconsumption.com

Jaa, hogy ez nem is egy sima fogas!

Kabátokat a kabáttartóra, bringákat a bringafogasra! Az előzőekhez képest, ez már kicsit nagyobb falat lehet, de ha egynél több biciklit szeretnél otthonodban tárolni, talán ez az egyik leghelytakartékosabb megoldás. Egy ügyes kezű asztalos semmi idő alatt elkészítiheti neked, és biztosak vagyunk benne, hogy ez sem lesz túl költséges vállalkozás.

Forrás: hiconsumption.com