Olcsó és helytakarékos - csináld magad bringatárolás a nagyvárosban

Forrás: hiconsumption.com -
otthon olcsó tárolás helytakarékos bringa bicikli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félted imádott kétkerekűdet a tolvajoktól? Vagy olyan szerencsétlen helyzetben vagy, hogy lakásodhoz nem tartozik külön kerékpártároló? Bringát a lakásban tárolni elég macerás, vannak azonban olyan olcsó és praktikus ötletek, amelyekkel egészen dekoratívan megolhatod a problémát.

Könyv, szobanövény, hopp egy bicikli!

Frappáns megoldás, nem? Ha nem érzed magadban az elszántságot, és nincs érzéked az asztalos munkákhoz, érdemes egy profi segítségét kérned, de még így is relatív olcsón megoldod majd a bringatárolás-mizériát. A fúrás-faragásban jártas szakértők a projekthez tömör fekete diófa vagy kőrisfa alapanyagot ajánlanak.

Forrás: hiconsumption.com

Lépcsőzetes megoldás

Ha galériás, vagy belső kétszintes lakásban laksz, szinte kínálja magát a lépcső alatti kihasználatlan tér. Itt a kitünő alkalom, hogy szabadjára engedd a benned rejlő elszánt DIY mágust. Egy átlagos lépcső alatt akár két bringának is lehet helyet szorítani.

Forrás: hiconsumption.com

Panelban laksz? Íme, tuti tárolási tippjeink!

Egy rakat mütyüröd, bigyód, kacatod van, amelyektől nem szívesen válnál meg, aprócska panellakásodban viszont lassacskán ki sem látszol a halomban álló limlomok mögül? Néhány okos megoldással és praktikus ötlettel rengeteg tárolóhelyet nyerhetsz, mutatjuk, hogy csináld!

Hogy ez eddig nem jutott eszedbe?

Egyszerű és zseniális. Végy két farudat, erősítsd fel a falra, és akaszd rá biciklidet. Bonyolult volt? Nem. Ehhez még szakember segítségét sem kell kérned.

Forrás: hiconsumption.com

Jaa, hogy ez nem is egy sima fogas!

Kabátokat a kabáttartóra, bringákat a bringafogasra! Az előzőekhez képest, ez már kicsit nagyobb falat lehet, de ha egynél több biciklit szeretnél otthonodban tárolni, talán ez az egyik leghelytakartékosabb megoldás. Egy ügyes kezű asztalos semmi idő alatt elkészítiheti neked, és biztosak vagyunk benne, hogy ez sem lesz túl költséges vállalkozás.

Forrás: hiconsumption.com

Egyedülálló nő megosztaná - egy igazi szingliotthon alapdarabjaihttp://www.life.hu/otthon/20150508-egy-igazi-szingli-lakas-kotelezo-butordarabjai.htmlAz egyedülálló nőket szinte minden korban mítosz lengte körül – gondolj csak a híres írónőre, Jane Austenra vagy a 20. századi szinglimozgalom oszlopos tagjára, a sorozatbeli Carrie Bradshaw-ra. Többek között Carrie-nek is köszönhető, hogy a szingli szó hallatán ma már nem egy egyszerű egyedülálló nő jelenik meg a szemünk előtt, mára a szingliség életmód lett, a modern, független nő jelképe. OtthonThinkstockRomantika a kertben - angolkertkisokoshttp://www.life.hu/otthon/20150508-igy-alakits-ki-romantikus-angolkertet.htmlIllatos rózsák, iszalaggal díszített lugas, amelyből egy vadregényes kis ösvényre vezet az út - mindeközben az ember bokáját alacsonyan növő virágok súrolják. Ha te is vevő vagy a Jane Austen-regényekből jól ismert romantikára, itt az idő, hogy udvarodat angolkert stílusban alakítsd ki.OtthonThinkstockEbben a kádban mossa hatalmas tomporát Kim Kardashianhttp://www.life.hu/otthon/20150505-kim-kardashiannak-es-kanye-westnek-kulon-luxusfurdoszobaja-van.htmlMég ha nincsenek is felesleges millióid egy luxusfürdőszoba kialakítására, álmodozni azért biztosan te is szeretsz. Összegyűjtöttünk hát négy olyan nem mindennapi fürdőt, amelyek kádjában világsztárok pihentetik bágyadt testüket egy fárasztó nap után. Te elfogadnád valamelyiket?OtthonOrigoÍgy csempészd be a nap sugarait otthonodba - inspirálódj gyönyörű képeinkbőlhttp://www.life.hu/otthon/20150505-majus-honap-szine-a-lakberendezesben-a-sarga.htmlCsempészd be otthonodba a tavasz légiesen vidám árnyalatát! A hónap színe a sárga, használd hát bátran feltűnő, élettel teli vagy visszafogottabb melegebb árnyalatait! Inspirálódj összeállításunkból! Otthon--Ezt még biztos nem próbáltad - varázsold ragyogóvá a mosogatódat kólával!http://www.life.hu/otthon/20150504-hazi-praktikak-a-mosogato-tisztan-tartasara.htmlA mosogatód tisztán tartása nem nagy ördöngösség, néhány apró és leleményes praktikával könnyedén csillogóvá varázsolhatod. Kövesd tippjeinket!OtthonThinkstock5 trendi kerti bútor – A dizájnos terasz és erkély titka http://www.life.hu/otthon/20150410-trendi-kiegeszitok-balkonra-teraszra-kertbe.htmlVégre beköszöntött a jó idő, ideje, hogy te is felébredj téli álmodból! Szabadulj ki a négy fal közül, irány a kert, a terasz vagy az erkély! Mutatjuk, melyek azok a trendi kiegészítők, amelyekkel a kültéri helyiségeket extra kényelmessé és hangulatossá varázsolhatod!Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.