Barack Obama a lányaival együtt sétálgatott a Central Parkban

Forrás: AFP/Brendan Smialowski -
Barack Obama család Central Park Manhattan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte sosem mondható el az, hogy egy hivatalban lévő amerikai elnök egy teljesen hétköznapi tettet hajtson végre a családjával, azonban Barack Obama szombaton megcáfolta ezt.

Az elnök a New York-i Central Parkon sétált végig, természetesen testőrök jelenlétében, azonban bármilyen felhajtás nélkül. A séta nem volt bejelentve a nyilvánosságnak, így a járókelőket nagyon meglepte Obama felbukkanása, és többen rögtön éljenzésbe, és sikoltozásba kezdtek. Az elnökkel tartott két lánya, Malia, és Sasha, de a first lady, Michelle Obama nem kísérte el őket a kiruccanásra. - jelentette az amerikai média.

A társaságra mintegy félszáz ügynök vigyázott, és több helikopter is a helyszínen volt, emelett Manhattan legendás parkjának nagy részét lezárták. A család hot-dogot vásárolt, és Obama még beszélgetésbe is elegyedett az árussal. Az elnök korábban többször nyilatkozta, hogy nehezen viseli az őt korlátozó szabályrendszert, és nagyon élvezi az ilyen pillanatokat, amikor kicsit olyan lehet, mint egy hétköznapi ember.

Forrás: AFP/Brendan Smialowski

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.