A rúdtánc nagyasszonya pár hét múlva hozza világra első gyermekét, akinek a nevét még nem hozták nyilvánosságra. A kismama a legújabb Facebook bejegyzésében mesél őszintén az eddig megélt élményeiről. 

A leendő anyukát a minap egy fotózás előtt, a backstage-ben láthattuk, szexi fehérneműben. Most újra megmutatta a dögös alakját a rajongóinak, azonban a kép mellé egy rövid írást is "csatolt", melyben kifejti, hogyan is teltek el az elmúlt hetek számára, és mit érez most, hogy hamarosan anyuka lesz. 

Forrás: Facebook/Pirner Alma

"Ezennel megkezdtük az utolsó hónapot. Egyre izgatottabb vagyok! Még az utolsó simításokat végezzük a babaszobán, ma még egy kismama fotózàs, szombaton pedig Babaváró buli..Sajnos az alvás egyre nehezebb, 4-5 alkalommal biztosan felébredek, úgyhogy már most edzek arra az időszakra, amikor megszületik. Ami az edzést illeti, az utolsó 4 hétben már csak sétálok, a súlyzókat szabadságra küldtem egy darabig. Kiélvezem minden pillanatát annak, hogy még egyben vagyunk, hiszem most van a legközelebb a szívemhez" - írta a kép mellé Alma.