Nem ismerünk rá a szakáll nélküli Leonardo DiCaprióra

Forrás: AFP -
fiatalítás A Wall Street farkasa A nagy Gatsby Viharsziget Leonardo DiCaprio szakáll borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kezdtük megszokni Leót és a szinte már hozzánőtt szakállát, a világsztár azonban a minap frissen nyírt borostával jelent meg New York-i konferencián.

Leonardo DiCaprio hosszú ideje már a szakállra esküszik; egészen pontosan tavalyi nyári vakációja alatt lettünk figyelmesek nagyra nőtt arcszőrzetére, hajára és nem mellesleg egészen kerekedő pocakjára, amelyekhez hónapokon át ragaszkodott.

Forrás: AFP

A Wall Street farkasa és A Nagy Gatsby sztárja azonban gondolt egyet, és egy globális felmelegedésről szóló New York-i konferenciára már frissen fodrászolva és megnyírva érkezett meg, pocakját pedig vagy sikerült ledogloznia, vagy csak a jól szabott öltöny mögé bújtatta. Már csak egy kérdés maradt: szakállal, vagy anélkül jobb Leonardo DiCaprio?

Leonardo DiCaprio: szakállal vagy nélküle?

Leonardo DiCaprio, az élet császára

A Life.hu korábban itt gyűjtötte csokorba azokat a híresebb és kevésbé ismert hölgyeket, akik annak idején mind megvoltak a világhírű színésznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.