Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten az akro jóga kerül terítékre.

Tulajdonképpen az elején minden úgy megy, akár egy hagyományos jógaóra előtt. Megvárjuk egymást a kezdésig. Itt nem külön, hanem egy nagy körbe ülünk, ahol már érintkezéssel, OHM mantrákat hallatva, fordulva kezdünk, és melegítünk be.

Néhány előzetes elmondás, valamint a kezdés alapján nyilvánvalóvá válik számomra, hogy maximális bizalomra és nyitottságra lesz szükségem az óra során.

Fotó: Lindmayer Zsolt

A bizalom mellett a testi kontaktus szorosan kapcsolódik az órához, egy-egy pozíciónál – miközben általában ketten dolgoznak és egy ember felügyeli őket – nemcsak érintkezni, de figyelni is kell minden apró dologra, nehogy valaki kicsússzon a pozíciójából.

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!