Így fogyott le a sztárszakács! Nigella Lawson elárulta a titkát!

Forrás: Northfoto -
fogyás dögös Nigella Lawson titok jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja adtunk hírt róla, hogy mennyire dögös lett a híres televíziós szakács, most pedig a titkát is elárulta nekünk.

Nigella, aki nemcsak az étkezés, hanem rengeteg problémája miatt hízott meg, a jógára esküszik. Állítása szerint ettől fogyott le, és lelkivilágát is ez rakta rendbe.

Forrás: Northfoto

A jógának egy speciális ágát gyakorolja a sztárszakács, a Iyengar jógát, aminek a mesterei vallják, hogy az elme csak a test megművelésével együtt csendesíthető.

Jóga: több mint sport - ez a titka!

A jóga elterjedésének vitathatatlanul jót tett, hogy lekopott róla az elvont, filozofikus máz, és elfoglalta helyét az életünkben, mint 100%-ban gyakorlatias életforma. A jóga, ahogyan a sport is – ha komolyan veszik: életforma. Most arra keressük a választ, mi különbözteti meg a kettőt. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Elcsendesedés: Teremts harmóniát önmagad és a természet között!http://www.life.hu/ez-zsir/20151009-jogaiskola-a-jogaklikkel-elcsendesedes-fontossaga-es-a-harmonia.htmlAz egész világ ciklusokban mozog. Minden állandó változásban van és ezt könnyű megfigyelni az élet minden területén. Csak néhány egyszerű példa erre a lélegzetünk ciklusai, a nappalok és éjszakák változása, a hold ciklusai, vagy az évszakok. Akkor miért vagyunk hajlamosak szomorkodni azon, hogy elmúlt a nyár és megjött az ősz? Hiszen ez egy természetes és gyönyörű szép folyamat, az ősz pedig a lecsendesedés időszaka. Hangolódj rá a természet változására és csendesedj el belül ugyanúgy, mint a természet! Ehhez adunk most néhány tippet. Ez Zsír!--Puskás Peti: „Mindig lélekmelengető érzés egy jó ügy mellé állni"http://www.life.hu/ez-zsir/20151012-sztarok-es-olimpikon-sportolok-futottak-a-fogyatekkal-elo-gyermekekert-puskas-peti-vajda-attila.htmlKözismert színészek, sztárok, olimpikon sportolók és a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség versenyzői szívvel-lélekkel futottak a Csemete Alapítvány által felkarolt, fogyatékkal élő gyerekekért. Ez Zsír!--A cukor lenne a legádázabb ellenségünk? Úgy tűnik, igen!http://www.life.hu/ez-zsir/20151009-a-cukor-nagyon-karos-a-testnek-uj-kutatasok-a-cukorrol.htmlÉveken át a zsírra kellett úgy tekintenünk, mint a szervezet legősibb ellenségére. Az utóbbi időben azonban ezt a szerepet a cukor vette át, és a dietetikusok szerint a hozzáadott cukor mennyiségét lehetőleg teljes mértékben száműznünk kéne az étrendünkből. Te kibírnád cukor nélkül?Ez Zsír!--Meddig fogy még Gáspár Evelin? Győzi lánya sokkolóan vékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151010-meddig-fogy-meg-gaspar-evelin-gyozike-nagyobbik-lanya-sokkoloan-vekony.htmlNap mint nap jellenek meg újabb és újabb képek Evelin nyilvános Instagram oldalán, melyeken a lány küzd, edz, mozog, hogy minél csinosabb legyen. De vajon mikor elég? Ez Zsír!--Nincs annál cukibb, ahogyan a pocakos Alec Baldwin jógázni próbál: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151010-alac-baldwin-jogazni-probal-felesege-hilaria-baldwin-meg-orommel-fotozzo.htmlAlec Baldwin évek óta együtt él jógamániás kedvesével, Hilariával, és most eljött az ideje, hogy végre ő is mutasson egy ászanát. Ez Zsír!--Hihetetlen átalakulás! John Goodman nagyon lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151010-john-goodman-nagyon-lefogyott-a-trumbo-film-premierjen-mutatta-meg-uj-alakjat.htmlSzinte rá sem lehetett ismerni az egykor jelentős súlyfelesleggel rendelkező színészre, aki legújabb filmje, a Trumbo premierjén mutatta meg új, vékony alakját. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.