Már csak pár nap van az év legnagyobb bulijáig, ha pedig még nincs ötleted, milyen színben pompázzon a sminked, válaszd a hónap sztárját, a pezsgőszínt! Larion Oscar sminkmester el is árulja, hogyan lehetsz te a legragyogóbb az év utolsó napján! 

Kifinomult luxus; lehet fényes vagy akár krémes, nem lehet melléfogni ezzel a fantasztikus sminkkel. Megjelenésed ellenállhatatlan és érzéki lesz tőle! 

Forrás: Thinkstock

Így készítsd el! 

Az arctisztítás és hidratálás után egységesítsd bőröd szerkezetét egy primerrel,  azaz bőrtökéletesítő báziskrémmel, majd uniformizáld bőröd színét egy tartós, folyékony alapozóval. 

Legyen üde a tekinteted:  ideális, ha egy folyékony korrektorral felfrissíted a szemkörnyéket, majd ujjaddal dolgozd össze az alapozóval. Ezt követően – hogy tartós maradjon – fixáld le a transzparens porpúderrel. Highlighterrel emeld ki finoman az arccsontodat! 

A szemedre válassz tartós, hidratáló szemhéjkrémeket. A pezsgőszínű szemhéjkrémtől tiszta és ragyogó tekinteted lesz pillanatok alatt. A szemzughoz tegyél egy keveset, majd satírozd a mozgó szemhéj egészére, illetve tegyél egy keveset az alsó szemzughoz is, a szemhéj közepéig. Egy fényes bronzszínnel élénkítsd a mélyítővonalat, a szemhéj külső sarkát, valamint alul kintről az alsó szemhéj közepéig. 

1. Bobbi Brown 24 dollár 2. Estée Lauder 25 dollár 3. Lancome 20 dollár 4. Pupa 2590 forint 5. Catrice 1329 forint 6. L'Oréal 2899 forint 7. Mac 6700 forint  8. Astor

Enyhén mélyítsd a felső pillatövet egy extrafekete szemceruzával,  majd szépen satírozd össze kontúrmentesen. A pici fekete szín hozzáadásával kontrasztosítod a pezsgő érzékiségét, és még kifejezőbb lesz tőle a tekinteted! 

Szempilláidat éjfekete szempillaspirállal fesd ki. Élénkítsd a szemöldöködet a szemöldökformázó ceruzával, majd fixáld a kósza szálakat egy áttetsző szemöldökbalzsammal. 

Az orcáid természetes ragyogásához válassz egy kifinomult, barackos árnyalatú arcpirosítót,  az ajkak érzékiségéhez pedig egy szikrázóan izgalmas, vizes hatású szájfényt!