Már unod a szürkeséget, és egy kis tavaszi életérzésre vágysz? Próbált ki Larion Oscar februári sminktrükkjét, ami garantáltan feldobja a tél utolsó napjait.

Ebben a szezonban az élénk zöld szín új lendületet ad a sminkednek. Plusz izgalmat ad a dolognak, hogy más erőteljes színekkel is kiválóan kombinálhatod: a derűskékkel, a pipakékkel, valamint a boglárkasárgával. Mindenképpen próbáld ki!

Forrás: Thinkstock

Ha hideg típusba tartozol, akkor kékkel bolondítsd a sminkedet.Tedd a mozgó szemhéjad egészére, majd az élénkzölddel varázsold még különlegesebbé. Szempilláidat fekete szempillaspirállal hangsúlyozd. Ehhez a sminkhez jól passzolnak a hideg árnyalatú ajakrúzsok és szájfények, de az élénkebb pinkkel még frissítőbb lehet a megjelenésed.

Ha meleg bőrszíned van, akkor bátran használd mozgó szemhéjadra a sárgával kombinált élénkzöldet, az alsó pillasorhoz pedig tedd fel a derűskéket egy picit mélyítve a pipakékkel. Ha szeretnéd, hogy a színek még jobban kiragyogjanak, akkor fekete szemceruzával emeld ki alul és felül a vízvonaladat. A fekete hozzáadásával ugyanis kontrasztosítod a színeket. Dúsítsd szempilláidat fekete spirállal, ami még jobban fokozza a színek vibrálását. Ehhez az izgalmas sminkhez jól passzol a nude, valamint a barackos árnyalatú ajakrúzs. 

Forrás: Thinkstock

Ha nem vagy elég bátor, akkor érzékeltetheted finoman is az élénkzöldet. Nagyon izgalmas lehet a megjelenésed, ha ezzel a fantasztikus zöld színnel készítesz egy kifelé vastagodó tusvonalat. A színes tusvonalhoz mindenképpen próbáld ki a trendi matt rúzsokat: akár a nude, a barack vagy a hamvasrózsa árnyalatait. Ezt a trükköt alkalmi sminkként is bevetheted, de akkor a fenséges fiestapiros rúzzsal fesd ki ajkaidat. Ragyogj ki a tömegből a trend színeivel, üdítően friss lesz a megjelenésed.