Palvin Barbi a világ legdögösebb fürdőruhás modelljei között

modell Palvin Barbara Sports Illustrated vetkőzés magazin bikini Kate Upton fürdőruha különszám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barbi egy szexi videóban jelentette be, hogy a Sports Illustrated bikinismagazin különszámában fog szerepelni.

A csodás Kate Upton és a bájos Gigi Hadid után egy magyar modell is bekerült a világ legszexisebb bikinis modelljei közé: Palvin Barbi az alábbi videóban mutatkozik be a közönségnek, és ezzel párhuzamosan egy kis ízelítőt is nyújt abból, nagyjából mi várható majd az idei Sports Illustrated magazin különszámában.

Megjegyzés: többek közöttt a Hollywood Life is felfigyelt a Sports Illustrated új modelljére, akit Justin Bieber exeként konferált fel.

Palvin Barbara Cannes-ról, sztárbarátokról és szerelemről mesélt

Alig múlt 21 éves, de immár negyedik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést, pár napja pedig még filmcsillagokkal bulizott és vonult a vörös szőnyegen Cannes-ban. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett - a cikkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.