Nemes Jeles László édesanyja meghatóan nyilatkozott a fiáról

Oscar-díj film Nemes Jeles László család Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Saul fia sikerét ma reggel az egész ország ünnepelte, és ezzel nem voltak másként a díjazottak családtagjai sem. 

Kiss Anikó, Nemes Jeles László édesanyja egy interjúban elmondta, sokszor eszébe jutott, hogy bárcsak az ő szülei is láthatták volna a Saul fiát. Persze nagyon büszke a fiára az elért sikerek miatt, és tudja jól, hogy gyermeke ezután csak magasabbra törhet.

Roberto konyhája: Quiche baconnalhttp://www.life.hu/csalad/20160229-rostas-robert-a-life-hu-sefje-quichet-keszit-baconnal.htmlErre a hétre elhoztam nektek a francia konyha egy remekbeszabott ételét! A quiche-ről, mint mindenki más, én is azt hittem, nagyon nehéz elkészíteni. De tévedni emberi dolog, imádok tésztát gyúrni és ez az egyszerű vajastészta nem lehet nagy kihívás senkinek. A tölteléket pedig kedvünkre variálhatjuk! CsaládOrigo"Furcsán közeledik a kislányához" - Ezt gondolja az utca embere Berki szájrapuszijárólhttp://www.life.hu/csalad/20160227-berki-krisztian-szajrapuszijarol-kerdezi-az-embereket-vlogoli.htmlSokan felháborodtak Berki Krisztián és kislánya szájrapuszis képén. VlogOli ezúttal ebben a témában faggatta az utca emberét. Kiderült, hogy viszonyulnak a kérdéshez.Család--Pachmann Péter: "A gyönyörű kislányom teljesen levesz a lábamról"http://www.life.hu/csalad/20160226-pachmann-peter-mar-most-buszke-edesapa-kislanyanak-mindent-megszeretne-adni.htmlA Tények műsorvezetője nem tud ellenállni a lassan egyéves Annának. Egyáltalán nem esik nehezére, ha párja helyett neki kell pelenkáznia, fürdetnie, vagy éppen altatnia a csöppséget. Család--Vámos Erika kiborult: "Játszanak az idegeimmel!"http://www.life.hu/csalad/20160225-vamos-erika-musorvezeto-kiborult-mert-meg-mindig-nem-fogadhatta-orokbe-a-kis-emmat.htmlA műsorvezető még mindig nem fogadhatta hivatalosan örökbe a kis Emmát, pedig úgy volt, hogy már karácsonykor együtt lesznek.CsaládOrigoMár a gyereket tervezi Földes Eszter és Lovasi Andráshttp://www.life.hu/csalad/20160224-kozos-gyereket-szeretne-foldes-eszter-es-lovasi-andras.htmlNemrég házat vásároltak, így már minden adott ahhoz, hogy a trónörökös is megérkezzen Lovasi Andrásékhoz. Család--Hatalmasat nőttek Julia Roberts gyermekei - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160223-julia-roberts-egyutt-vasarolt-a-gyermekeivel-cuki-csaladi-foto-a-gyermekeirol.htmlA 48 éves színésznő igazi mintaanya, és nem sajnál egyetlen másodpercet sem a gyermekeivel tölteni. Most egy plázában kapták őket lencsevégre, ahogy éppen bevásároltak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.