Lovasi András Földes Eszter gyerekvállalás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég házat vásároltak, így már minden adott ahhoz, hogy a trónörökös is megérkezzen Lovasi Andrásékhoz. 

A zenész és a Válótársak 20 évvel fiatalabb színésznője tavaly kötötték össze az életüket, és ahogy ez egy kiegyensúlyozott kapcsolatban lenni szokott, már a gyerekvállalás is szóba került közöttük.

Forrás: Szabó Gábor/Origo, RTLklub

"Természetesen szeretnénk családot, a gyerek is benne van a programban, bár nem vagyunk nagy tervezők" - mondta a Blikknek Földes Eszter. Lovasi András ezzel kapcsolatban hozzátette, hogy annyit már megtettek az ügy érdekében, hogy vettek egy házat. Igaz, hogy csak őszre tervezték a vásárlást, de áthidaló megoldásként előbbre kellett hozni a dolgot. "Ugyanis kiraktak minket az albérletből" – tette hozzá nevetve Eszter.

Karambolozott Földes Eszter – pedig nem is vezet!

A Válótársak című sorozat második epizódja azzal ért véget, hogy a színésznő által alakított Vándor Szonja karambolozik, a Life.hu pedig megtudta, hogyan vették fel a jelenetet. Olvasd el a cikket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.