Álomrandi az álompasival, interjú, munkamegbeszélés vagy buli. Mindegyik esemény igényes külsőt és szép megjelenést igényel, de mi a helyzet akkor, ha a sors keresztbehúzza a számításaidat? Ezek a leggyakoribb szépségbakik!

1. Tüsszentesz, pedig még nem száradt meg a szempillaspirálod.

2. A világ is lelassul, amikor a drága bronzosítódat leejted a földre, amitől az millió kis darabra hullik szét.

Forrás: Thinkstock

3. A kedvenc rúzsod fedelét előbb rakod vissza, minthogy teljesen visszacsavartad volna, ezért a teteje egy darabot kiváj belőle.

4. Csak kihegyeznéd a szemceruzádat, de kitörik a hegye. Szép munka!

5. Mindenbe beleakad a letört körmöd, ami esztétikailag is zavar téged – persze közel s távol sincs egy körömreszelő.

6. Ismerős az érzés, amikor a testpermeted utolsó cseppjét fújod magadra? Ilyenkor úgy érzed cserbenhagyott a kozmetikum, mert a sötét üvegen keresztül nem láttad, hogy kifogyni készül.

7. Reggel úgy érezed, hogy a csinos oldaladat akarod kidomborítani, ezért szép macskaszemet varázsolsz magadnak, amiről el is feledkezel miután elkészült, így bűntudat nélkül dörzsölöd meg utána a szemedet…

8. Miután egy órát szöszöltél a manikűrrel, egy rossz mozdulat miatt elkenődik a frissen festett körmöd.

9. Nyugodt szívvel mész el vásárolni a kedvenc alapozódból, mert éppen elfogyott. Az üzletbe érve meglepetten tapasztalod, hogy végleg kivonták a forgalomból.

10. A négyes pont máshogy is okozhat katasztrófát: az év bulijához király smink dukál. Gyanútlanul veszed elő sminktáskádból a szemceruzát, aminek a hegye kitört, majd fél órányi kutakodás után jössz csak rá, hogy nincs otthon hegyeződ.

Megoldhatatlannak tűnő szépségkatasztrófák – Így oldd meg őket!
Egy felszaladt szem a harisnyán, egy félresikerült hajfestés, vagy épp egy lekopott rúzs. A lehető legrosszabb időpontban kell megoldanunk ezeket a problémákat, méghozzá a lehető legrövidebb idő alatt. Van megoldás? Hát persze, ITT megírtuk!