A Jóbarátok sztárja továbbra sem tudta félretenni régi sérelmeit, ezért felé sem néz az állítólag egyre rosszabb állapotban lévő Nancy Downak.

Jennifer Aniston édesanyjához fűződő kapcsolata távolról sem nevezhető annyira fényesnek, mint a színésznő hollywoodi karrierje.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

A Jóbarátok sztárjáról köztudott, hogy nem tartja anyukájával, Nancy Dow-val a kapcsolatot: viszonyuk sosem volt igazán felhőtlen, ám igazán akkor romlott meg, amikor az asszony 1999-ben kiadta könyvét, amelyben rengeteg magánjellegű információt osztott meg az akkor már világhírű lányáról. Jennifer az esküvőjére sem hívta meg.

A jelek szerint ezt azóta sem bocsátotta meg, hiszen a színésznő közeli ismerősei szerint még az sem igazán hatja meg, hogy Nancy egészségi állapota rohamosan romlott az elmúlt időszakban. Úgy nézett ki, mint akinek hatalmas fájdalmai vannak. Olyan gyenge volt, hogy ki kellett emelni az autóból, és kerekesszékbe ültették bele - mondta el a Radar Online-nak egy szemtanú, aki a Lakeside Community Healthcare nevű egészségügyi intézménynél látta Jen édesanyját. Nancynek az elmúlt időszakban állítólag több stroke-ja is volt, ezért állandó ápolásra szorul. A hírek szerint Jennifer utoljára 2011-ben látogatta meg édesanyját, amikor az asszony egy közel végzetes agyvérzést szenvedett.