Palik László veszi át Marsi Anikó szerepét a családban

édesanya Palik László TV2 Spanyolország Tények Magyarország ingázás munka Marsi Anikó édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungaroring Sport Zrt. korábbi elnöke támogatja feleségét karrierjében, és míg Anikó a Tények műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre, addig Palik László átveszi a szerepét a családban, és főállású apuka lesz.

Néhány nappal ezelőtt jelentették be a hírt, miszerint Marsi Anikó lesz Gönczi Gábor partnere a TV2 Tények hírműsorában. A Fókusz korábbi műsorvezetője saját bevallása szerint a családjával együtt, közösen hozták meg a döntést, és férje, Palik László mindenben támogatni fogja őt. Marsi Anikó nyilatkozatát ide kattintva olvashatod el.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor nem először dolgozik együtt Forrás: TV2

A Hungaroring Sport Zrt. korábbi elnöke, az ismert sport­riporter és tereprali-versenyző Palik veszi át tehát a gyerekneveléssel együtt járó dolgokat, és a ház körüli teendőket, mert míg Marsi Anikót Magyarországra hívja a munkája, addig Palik fiaikkal együtt Spanyolországban marad.

A gyerekek hozzászoktak, hogy az édesanyjuk mindig velük van. Most Laci figyel majd rájuk

Lacira hárul a napi rutin, de biztos vagyok benne, hogy megoldja.

Tess Holliday plus size modell visszavágott támadóinak, akik szerint nem is látszik, hogy babát várhttp://www.life.hu/csalad/20160421-tess-holliday-plus-size-modell-visszavagott-tamadoinak-akik-szerint-nem-latszik-hogy-terhes.htmlA kommentelők szerint nem lehet megmondani az extrém méreteiről elhíresült modellről, hogy terhes, és véleményük szerint veszélyezteti a kisbabáját túlsúlyával. Tess Holliday nem hagyta annyiban a dolgot. CsaládOrigo5 híresség, aki 40 felett vállalt gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160426-liptai-claudia-jakupcsek-gabriella-halle-berry-salma-hayek-celine-dion-40-felett-vallaltak-gyereket.htmlA 42 éves Liptai Claudia a napokban jelentette be a nagy hírt, miszerint gyermeket vár párjától, Pataki Ádámtól. A Life.hu ennek kapcsán összegyűjtött 5 hírességet, akik túl a negyedik x-en döntöttek úgy, hogy családot alapítanak vagy újabb kisbabát vállalnak. Család--"Örökké a fejemben marad" - Alapos fejmosást kapott Vilmos herceg Erzsébet királynőtőlhttp://www.life.hu/csalad/20160420-vilmos-herceg-gyermekkoraban-alapos-fejmosast-kapott-erzsebet-kiralynotol.htmlVolt idő, amikor Vilmos hercegnek is inkább a csínytevéseken, semmint a hivatalos királyi teendőin járt az esze. Egyik alkalommal azonban túllőtt a célon, az érte járó szidást pedig egyenesen Anglia uralkodónőjétől kapta. Család--4 dolgozó anya szoptatás közben - Elképesztő fotósorozathttp://www.life.hu/csalad/20160415-tara-ruby-fotografus-4-dolgozo-anyat-orokitett-meg-szoptatas-kozben.htmlEgy ápolónő, egy tanár, egy pilóta és egy showgirl - mi a közös bennük? Mindannyian édesanyák, akik a lehető legtermészetesebb úton táplálják gyermekeiket. CsaládOrigo"A tengerben fog elfolyni a magzatvizem" - Terhesen sem hagy fel a szörfözéssel a kismamahttp://www.life.hu/csalad/20160415-liza-edwards-szorfozo-terhesen-sem-hagy-fel-a-szorfozessel.htmlLiza Edwards terhessége alatt is hódolni fog szeretett hobbijának, a szörfözésnek. Hogy helyesen teszi-e, arról megoszlanak a vélemények. CsaládOrigoÁllítják: második gyermekét várja Blake Livelyhttp://www.life.hu/csalad/20160415-blake-lively-szineszno-masodik-gyermeket-varja-ferjetol-ryan-reynolds-szinesztol.htmlA hírek szerint igazak a találgatások: A pletykafészek sorozat színésznője a hírek szerint ismét babát vár. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.