A Hungaroring Sport Zrt. korábbi elnöke támogatja feleségét karrierjében, és míg Anikó a Tények műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre, addig Palik László átveszi a szerepét a családban, és főállású apuka lesz.

Néhány nappal ezelőtt jelentették be a hírt, miszerint Marsi Anikó lesz Gönczi Gábor partnere a TV2 Tények hírműsorában. A Fókusz korábbi műsorvezetője saját bevallása szerint a családjával együtt, közösen hozták meg a döntést, és férje, Palik László mindenben támogatni fogja őt. Marsi Anikó nyilatkozatát ide kattintva olvashatod el.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor nem először dolgozik együttForrás: TV2

A Hungaroring Sport Zrt. korábbi elnöke, az ismert sport­riporter és tereprali-versenyző Palik veszi át tehát a gyerekneveléssel együtt járó dolgokat, és a ház körüli teendőket, mert míg Marsi Anikót Magyarországra hívja a munkája, addig Palik fiaikkal együtt Spanyolországban marad.

A gyerekek hozzászoktak, hogy az édesanyjuk mindig velük van. Most Laci figyel majd rájuk - mondta el a Blikknek a család egyik bennfentese. 

"Laci inkább a felesége miatt aggódik, hiszen eddig a családjának élt, biztosan hiányoznak majd neki a srácok. Lacira hárul a napi rutin, de biztos vagyok benne, hogy megoldja. Még a főzést is, bár azért azt nem állítanám, hogy túl otthonosan mozogna a konyhában… Ám nem féltem őket, feltalálják magukat" - tette hozzá a meg nem nevezett forrás, aki szerint amint vége az iskolának, Palik László és a gyerekek - mint minden nyáron - Siófokra jönnek majd, így még több időt tud együtt tölteni a család.