A bárpultosként dolgozó Terri-Anne Hyde kisbabája a csodával határos módon egészségesen jött világra.

A Staffordshire-ben élő Terri-Anne Hyde mindössze 10 hónapja volt együtt a barátjával, a családalapítás azonban még nem fordult meg egyikük fejében sem.

Forrás: Facebook/Terri-Anne Hyde

A 21 éves, bárpultosként dolgozó lánynak fogalma sem volt arról, hogy terhes, hiszen sem a pocakja nem kerekedett, nem volt rosszul, és a menstruációja sem maradt ki. A buliimádó Terri-Anne tehát tovább folytatta az éjszakába nyúló partizást, és továbbra sem hagyott fel az alkoholfogyasztással. Egyik éjszaka azonban erős hátfájásra ébredt, majd a fürdőszobába kiérve beindult nála a szülés. 

Egyszer csak azt éreztem, hogy nyomnom kell. Fogalmam sem volt, hogy mi történik, az interneten próbáltam utánanézni. A kereső azt mondta, hogy biztos szülök.Berohantam anyukámhoz, aki azonnal mentőt hívott" - emlékezett vissza a történtekre Terri-Anne, akinek kisfia, Jacob 3,3 kilóval, egészségesen jött a világra.

Van rá tudományos magyarázat
A legtöbben elképzelhetetlennek és hihetetlennek tartják, amikor arról hallanak, hogy egy nő csak hónapokkal később, netán a szülés előtt tudta meg, hogy terhes. Pedig van rá ésszerű magyarázat. A Life.hu cikkéért kattints ide!