Végigitta és -bulizta terhességét a kismama

Forrás: Facebook/Terri-Anne Hyde -
terhesség bulizás ivás szülés alkohol egészség várandósság kismama gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bárpultosként dolgozó Terri-Anne Hyde kisbabája a csodával határos módon egészségesen jött világra.

A Staffordshire-ben élő Terri-Anne Hyde mindössze 10 hónapja volt együtt a barátjával, a családalapítás azonban még nem fordult meg egyikük fejében sem.

Forrás: Facebook/Terri-Anne Hyde

A 21 éves, bárpultosként dolgozó lánynak fogalma sem volt arról, hogy terhes, hiszen sem a pocakja nem kerekedett, nem volt rosszul, és a menstruációja sem maradt ki. A buliimádó Terri-Anne tehát tovább folytatta az éjszakába nyúló partizást, és továbbra sem hagyott fel az alkoholfogyasztással. Egyik éjszaka azonban erős hátfájásra ébredt, majd a fürdőszobába kiérve beindult nála a szülés.

Van rá tudományos magyarázat

A legtöbben elképzelhetetlennek és hihetetlennek tartják, amikor arról hallanak, hogy egy nő csak hónapokkal később, netán a szülés előtt tudta meg, hogy terhes. Pedig van rá ésszerű magyarázat. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.