Végigitta és -bulizta terhességét a kismama

Forrás: Facebook/Terri-Anne Hyde -
terhesség bulizás ivás szülés alkohol egészség várandósság kismama gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bárpultosként dolgozó Terri-Anne Hyde kisbabája a csodával határos módon egészségesen jött világra.

A Staffordshire-ben élő Terri-Anne Hyde mindössze 10 hónapja volt együtt a barátjával, a családalapítás azonban még nem fordult meg egyikük fejében sem.

Forrás: Facebook/Terri-Anne Hyde

A 21 éves, bárpultosként dolgozó lánynak fogalma sem volt arról, hogy terhes, hiszen sem a pocakja nem kerekedett, nem volt rosszul, és a menstruációja sem maradt ki. A buliimádó Terri-Anne tehát tovább folytatta az éjszakába nyúló partizást, és továbbra sem hagyott fel az alkoholfogyasztással. Egyik éjszaka azonban erős hátfájásra ébredt, majd a fürdőszobába kiérve beindult nála a szülés.

Van rá tudományos magyarázat

A legtöbben elképzelhetetlennek és hihetetlennek tartják, amikor arról hallanak, hogy egy nő csak hónapokkal később, netán a szülés előtt tudta meg, hogy terhes. Pedig van rá ésszerű magyarázat. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Nem nőknek való vidék: Jemenhttp://www.life.hu/csalad/20160510-nem-noknek-valo-videk-sorozat-nok-helyzete-jemenben.htmlMaha Assabalani, a jelenleg Franciaországban élő újságíró jemeni nőként egy olyan patriarchális közösségbe született, ahol hamar megtanulta: nőként semmihez sincs joga. Jemen az arab világ egyik legelmaradottabb, legszegényebb állama, a közel-keleti országok közül itt a legrosszabb a nők sorsa a férfiakéhoz viszonyítva. Család--Tündéri! Ördög Nórit hercegnőnek látta kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160511-ordog-norit-a-tv2-kismenok-musorvezetojet-hercegnonek-latta-kislanya.htmlA műsorvezető nagyon büszke volt, hogy a Kismenők adása alatt a közönség soraiban ülő kislánya igazi hercegnőnek látta anyukáját. Család--Hihetetlen, mekkorát nőtt! Íme, Gregor Berni 20 éves nagyfiahttp://www.life.hu/csalad/20160510-gregor-bernadett-szineszno-a-tv2-edes-eletben-megmutatta-husz-eves-nagy-fiat-bencet.htmlEddig sehol sem lehetett látni Gregor Bernadett első házasságából született fiát. Ám legutóbb az Édes Élet adásában tűnt fel a már 20 éves Bence, és anyukájával együtt látogattak el oda, ahol Berni felnőtt. Család--Így szeretné világra hozni ikreit Baby Gabihttp://www.life.hu/csalad/20160510-baby-gabi-enekesno-kismama-termeszetes-uton-szeretne-megszulni-ikreit.htmlAz orvosok általában a császármetszést javasolják ikerterhesség esetén, ám az énekesnő nagyon szeretné megtapasztalni a természetes szülést. Család--Csoda! 72 évesen született meg első gyermeke a nőnekhttp://www.life.hu/csalad/20160511-az-indiai-nyugdijas-hazasparnak-70-ev-folott-szuletett-meg-az-elso-gyermeke-daljinder-kau-es.htmlAz újdonsült szülők pontosan 47 évet vártak arra, hogy saját gyermekük lehessen. A termékenységi kezeléseknek hála hetven év fölött étkezett meg életükbe a csoda. Család--Modellmamák élete: Chrissy Teigen a fotózás szünetében szoptathttp://www.life.hu/csalad/20160510-chrissy-teigen-a-fotozas-szuneteben-szoptatja-kislanyat.htmlNéhány hete született meg Chrissy Teigen és John Legend kislánya, a modell máris egyensúlyoz az anyaság és a karrierje között. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.