"Túl szíjas, és csak elcsúfította magát" - Kommentháború VV Szandika új testéről

Forrás: Rtl Klub -
fogyás VV Szandika edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szandika alaposan átalakult az elmúlt évek alatt. Mára rá sem ismerni a VV egykori üdvöskéjére.

Kiemelkedő magyar eredményekkel zárult május végén a WBPF budapesti fitnesz-Európa-bajnokság, ahol mindenki a magyarok testét csodálta. A csajok taroltak mind a könnyebb, mind az izmosabb kategóriában. A női Model Physique összetett győztese Farkas Gabriella lett. Igazi meglepetést azonban az okozta, hogy az indulók között felfedezhettük VV Szandikát is, aki alaposan átalakult az elmúlt évek alatt.

Forrás: RTL Klub

A valóságshow-ban szókimondásáról volt ismert, és akkor nem tartozott a nádszál lányok közé, de most méltán lehet büszke izmaira. Kategóriájában hatodik helyezést ért el Lőrincz Alexandra, vagyis Szandika, aki az RTL stábjának számolt be motivációiról.

"Egy éve készülök rá, és az az igazság, hogy meguntam mind a lusta életmódot, mind a külsőségeket, amik illettek engem, nem kell részletezni, ugye, mindenki tudja. Belefáradtam, és azt mondtam, hogy most vagyok fiatal."

Forrás: Rtl Klub

Átalakulásához viszont a kommentelőknek is volt egy-két szavuk:

"Egész jól összekapta magát."

"Végigcsináltad már valaha azt a diétát, ami ehhez a versenyhez kell? Mikor az utolsó hetekben egyáltalán nem vehetsz magadhoz szénhidrátot, valamint az utolsó 1 hétben összesen napi 2 dl vizet ihatsz? Az energia a padlón van, de emellett akkor is a teremben edzenek! Ha nem, akkor csak annyit mondok, foggggggalmad sincs róla, mekkora önfegyelem és kitartás kell hozzá."

"Mindenesetre kivételesen a fitneszteljesítményét ismertem el, nem egyebet....a többi része a csajnak inkább no comment!

"Hát, nem mondom, hogy ideális példakép (volt), de most azért sokaknak jó példa és motiváló lehet."

"Remélem ő is »életmódtanácsadó« vagy személyi edző lesz. Végül is nem lehet belőlük Dunát rekeszteni..."

Viszont sajnos nem áll jól az arcának. A plasztikszáját amúgy sem találtam szépnek, de a megvékonyodott arcához már kifejezetten előnytelen. Nem azt mondom, hogy szebb volt régebben, de most túl szíjas, a kettő között félúton szebb lenne a teste."

Katus Attila napi tippjei az egészségért – 63.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160609-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-63-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Igazi álompasi lett az egykor mackós énekesből: Így fest most Csordás Ákos!http://www.life.hu/ez-zsir/20160611-csordas-akos-az-x-faktor-sztarja-teljesen-megvaltozott-remekul-nez-ki.htmlÚgy tűnik, nagyon lefogyott és meg is férfiasodott az X-Faktor énekese. Igazán jó pasi lett! Ez Zsír!OrigoDöbbenetes kutatási eredmény: brutálisan hizlal az autóvezetéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160610-ha-egy-orat-ulunk-a-kocsiban-2-3-kiloval-nyom-alattunk-tobbet-a-merleg.htmlHa egy órát ülünk a kocsiban, 2,3 kilóval nyom alattunk többet a mérleg - derül ki egy friss felmérésből. De hogy is vam ez pontosan? Ez Zsír!ThinkstockJól dokumentált fogyás - Hajdú Péter előtte-utána képet posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160610-hajdu-peter-10-kilot-fogyott.htmlSarka Kata egészséges életmódja Hajdú Pétert is megihlette. A tévés fogyókúrába kezdett és 10 kilót le is adott. Ez Zsír!Origo21 kilót fogyott Tóth Vera - Elképesztő változáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160610-21-kilot-fogyott-toth-vera-enekesno-a-megasztar-felfedezettje.htmlÉlő adásban jelentkezett be a Facebookra Tóth Gabi, aki azt is megosztotta követőivel, mennyire büszke testvérére, aki 21 kilót adott le. Ez Zsír!--A szelfizés segít a fogyásban - Íme a bizonyíték!http://www.life.hu/ez-zsir/20160610-egy-no-azt-allitja-hogy-a-szelfinek-koszonhetoen-dobott-le-57-kilot.htmlEgy év, 365 szelfi - egy amerikai nő szerint a szelfizés miatt sikerült 57 kilótól megszabadulnia. Ha most hitetlenkedve néznéd a monitort, eláruljuk: ez nem átverés! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.