Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szandika alaposan átalakult az elmúlt évek alatt. Mára rá sem ismerni a VV egykori üdvöskéjére.

Kiemelkedő magyar eredményekkel zárult május végén a WBPF budapesti fitnesz-Európa-bajnokság, ahol mindenki a magyarok testét csodálta. A csajok taroltak mind a könnyebb, mind az izmosabb kategóriában. A női Model Physique összetett győztese Farkas Gabriella lett. Igazi meglepetést azonban az okozta, hogy az indulók között felfedezhettük VV Szandikát is, aki alaposan átalakult az elmúlt évek alatt.

Forrás: RTL Klub

A valóságshow-ban szókimondásáról volt ismert, és akkor nem tartozott a nádszál lányok közé, de most méltán lehet büszke izmaira. Kategóriájában hatodik helyezést ért el Lőrincz Alexandra, vagyis Szandika, aki az RTL stábjának számolt be motivációiról.

"Egy éve készülök rá, és az az igazság, hogy meguntam mind a lusta életmódot, mind a külsőségeket, amik illettek engem, nem kell részletezni, ugye, mindenki tudja. Belefáradtam, és azt mondtam, hogy most vagyok fiatal."

Forrás: Rtl Klub

Átalakulásához viszont a kommentelőknek is volt egy-két szavuk:

Természetes formáit megtartotta volna, nőiesebb lenne, elcsúfította magát.""Le a kalappal előtte, csak valaki beszélje már le arról is, hogy a szájából ilyesmit csinál, az rettenetes!!! Ha fiú lennék, meg nem tudnék egy ilyet csókolni!!"

"Egész jól összekapta magát.""Végigcsináltad már valaha azt a diétát, ami ehhez a versenyhez kell? Mikor az utolsó hetekben egyáltalán nem vehetsz magadhoz szénhidrátot, valamint az utolsó 1 hétben összesen napi 2 dl vizet ihatsz? Az energia a padlón van, de emellett akkor is a teremben edzenek! Ha nem, akkor csak annyit mondok, foggggggalmad sincs róla, mekkora önfegyelem és kitartás kell hozzá."

"Mindenesetre kivételesen a fitneszteljesítményét ismertem el, nem egyebet....a többi része a csajnak inkább no comment! 

"Hát, nem mondom, hogy ideális példakép (volt), de most azért sokaknak jó példa és motiváló lehet."

"Remélem ő is »életmódtanácsadó« vagy személyi edző lesz. Végül is nem lehet belőlük Dunát rekeszteni..."

"Azért ehhez nem kevés idő és pénz kell!!!! Egy ismerősöm is lefogyott, de havi 22 000 forintjába kerül. Egészségesen enni meg abszolút nem olcsó! És az ember egy fárasztó munka után nem az edzésre fog koncentrálni. Irodistáknak, akik 8 óra munka után van idejük és erejük leballagni az edzőterembe. Napi 12-14 óra munka után ezt felejtsd el!"
Le a kalappal, amit az edzés terén elért. 

Viszont sajnos nem áll jól az arcának. A plasztikszáját amúgy sem találtam szépnek, de a megvékonyodott arcához már kifejezetten előnytelen. Nem azt mondom, hogy szebb volt régebben, de most túl szíjas, a kettő között félúton szebb lenne a teste."