Nem titkolta, hogy a decemberi kirúgása megviselte, mára azonban nyoma sincs a téli letargiának, Jakupcsek Gabriella újult erővel tervezgeti és éli meg a mindennapjait.

A Facebook-oldalára feltöltött fotók tanúsága szerint például rendszeresen és egyre professzionálisabb körülmények között sportol.

"Erősödés Izával - "Na jó, jó, egyelőre persze még egy kicsit gyakorolni kell magamat. A lélek jóllehet, kész, de a test erőtlen, és a szereket nagyon ravasz emberek találták ki." - Karinthy Frigyes: Lógok a szeren" - írta ki közösségi oldalára Gabi.

"Világéletemben szerettem a mozgást, futok, TRX-eztem, és most a speedfitness szerelmese vagyok" - mondja a Bors-nak a műsorvezetőnő. "Bicskei Iza, az edzőm egy igazi hajcsár, mellette biztos lehetek benne, hogy elérem a kitűzött célomat."

"A sport tartást ad. Nemcsak fizikai értelemben, hanem lelkileg is. Ha rendszeresen mozogsz, és célokat tűzöl ki magad elé, akkor önkéntelenül is boldoggá teszed magad. Nekem is nagyon sokat segített az elmúlt időszakban a sport."

RTL sajtóklub

Munkával telik az egész nyaram, bármennyire is meglepő ez a válasz

- mondta Gabi.

"Sok tárgyalás, sok tervezés. Hogy konkrétan miről van szó, arról most nem beszélhetek, de amilyen elszántak vagyunk, biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó dolog születik majd."