Bedhy mostanában hajón énekel, és bár imádja, amit csinál, van azonban, ami hiányzik neki. 

Az egykor népszerű zenekar énekesnője 5 hetet énekel egy Stockholm és Helsinki között közlekedő, tizenegy emeletes hajón, majd pár hétre hazautazik, utána pedig kezdődik minden elölről. De vajon hol vannak ilyenkor a tizenegy és tizennégy éves fiai?

Bee és Bedhy, a Bestiák énekesnőiForrás: Facebook/Bestiák

"A családi kupaktanács döntött, amikor felajánlották nekem ezt a lehetőséget. Mindent átbeszéltünk, aztán elvállaltam. Persze nehéz itthon hagyni őket, de tudom, jó kezekben vannak. Naponta beszélünk telefonon, és a Facetime-on látjuk is egymást. A férjem bevállalta ezt a hely­ze­tet" – árulta el Bedhy a Borsnak.

Bedhy szerint a házasságára is jól hat a különlét. Felfrissült a kapcsolatunk, jobban tudunk örülni egymásnak. - vallja.

Persze Bedhy imádja, amit csinál: naponta 5 órát énekel, amikor pedig kiköt a hajó, igyekszik felfedezni a környéket. Összeállított egy Tina Turner-estet, ami elképesztően jól sikerült minden alkalommal. Persze a fiai nagyon hiányoznak neki. "Valószínűleg én fogom megtanítani őket motorozni. Mindig is vagány anyuka voltam. Imádom a motorozás adta szabadságélményt, ré­gebben nekem is volt motorom" - árulta el az énekesnő.