Katy Perry csontvázjelmezben rémisztgetett - Heti stílusmustra

stílusmustra Katy Perry Paris Hilton Mischa Barton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Legcsillogóbbak

A 90-es évek sztárja, Mischa Barton újra régi fényében tündökölt. Nagyon jól állt neki a csillogás, ahogy Paris Hiltonnak is, aki egy krémszínű, szintén csillogó ruhában mutatta be legújabb parfümjét.
Mischa Barton, Paris Hilton Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája jön be jobban?

Akik a legnagyobbat hibázták

A mindig dögös és stílusos Penélope Cruz testvére ugyanezeket a jelzőket nem mondhatja el magáról. Monica Cruz nemrégen egy állatmintás, hatalmas övvel tarkított miniruhában jelent meg a vörös szőnyegen, ami kissé közönséges hatást keltett. A hét másik csalódása Katy Perry, aki egy divatbemutatón viselt egyfajta csontvázjelmezt.
Monica Cruz, Katy Perry Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

Street style szettek

Már korábban is megírtuk, hogy Nicky Hilton bizony igencsak szexi kismama, amit legújabb street style szettjével is bizonyított. A másik kedvencünk a héten Heidi Klum volt, akin iszonyatosan dögösen áll a farmer.
Nicky Hilton, Heidi Klum Forrás: Northfoto

Ki nézett ki jobban?

Kedvencünk

A Trónok harca sztárja, Sophy Turner minket abszolút levett a lábunkról. Ez az összeállítás igazán jól hozta a modernkori, ifjú királynőt, és a visszafogott smink is jól illett hozzá.
Sophy Turner Forrás: Northfoto
5+1 legdurvább hiba, amit a lábad borotválása közben elkövethetszhttp://www.life.hu/trend/20160630-a-legdurvabb-hibak-amiket-labborotvalas-kozben-elkovethetsz-1.htmlIgaz, hogy mindig szeretjük pihe-puhán tartani lábainkat, de különösen igaz ez nyáron, amikor nap mint nap kitesszük őket férfiak százainak tekintete elé. De melyek a legnagyobb hibák, amiket mindenképpen el kell kerülni szőrtelenítés közben? Most eláruljuk! Trend--Csinos nyári lábbelik a legjobb áronhttp://www.life.hu/trend/20160630-szerezd-be-olcson-a-nyari-labbeliket.htmlKülönleges eseményre készülsz, vagy éppen most szántad rá magad, hogy lecseréld tavaly vásárolt kedvenc nyári cipődet? Szerezd be legjobb áron az új kedvenceidet! Vásárlásra fel! TrendOrigoA 10 legszexibb celebnő, aki kopaszsággal sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20160629-hollywoodi-celebnok-akik-kiprobaltak-a-kopaszagot.htmlHollywoodban rengeteg színész- és énekesnő próbálta ki a rövid hajat, és néhányan még az egészen tüsi rövidet, sőt, a kopaszságot is bevállalták. Sokaknak ráadásul elképesztően dögösen állt ez az extrém megoldás. Trend--Az üde és ragyogó bőrért – Arcápolási tippek nyárra!http://www.life.hu/trend/20160628-nyari-arcapolasi-rutin.htmlNyáron is nagyon fontos a körültekintő arcápolás a korosztálynak, valamint a bőrtípusnak megfelelően. Fogadd meg Larion Oscar tippjeit! TrendOrigo10 stíluslecke, amit a Szex és New Yorkból tanultunkhttp://www.life.hu/trend/20160628-stilusleckek-amiket-a-szex-es-new-yorkbol-tanultunk.htmlKözel két évtizede, egészen pontosan 18 éve debütált a Szex és New York, ami azóta igazi kultsorozattá vált. Íme, a Cosmopolitanek, a szinglik, a Manolo Blahnikok és Mr. Big világának legfontosabb szépségtippjei. Trend--Ők a fesztiválok legdögösebb magyar sztárjai! Lesd el a stílusukat!http://www.life.hu/trend/20160627-fesztivalos-stilustippek-magyar-celebektol.htmlA fesztiválszezont természetesen a magyar celebek is imádják. Mi pedig imádjuk a stílust, amit ezeken a nyári bulikon hoznak. Íme, kedvenc magyar sztárjaink dögös, vagány és laza szettekben. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.