Norbi családi képet posztolt: gyönyörű nagylányával pózol

Forrás: Facebook/Norbi Update -
Rubint Réka Schobert Lara idő család Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lányával kettesben töltött el egy kis időt Norbi, aki már 12 és fél éves! Lara úgy hasonlít az anyukájára, mintha másolták volna.

Norbiék, ha akarnák, sem tudnák letagadni Larát, ugyanis a kislány annyira hasonlít Rubint Rékára, mintha nem is a lánya, hanem az ikertestvére lenne. A fitneszguru egy kis időt kettesben töltött legnagyobb gyermekével, amit Facebook-oldalán is dokumentált. Követői nem győztek ámulni a nagylányon, és már arról beszélnek, hogy Norbiéknak nem lesz könnyű dolguk az udvarlókkal.

Forrás: Facebook/Norbi Update

Így ünnepelte szülinapját Schobert Lara - Tündéri fotó!

Már 12 éves Schobert Norbert és Rubint Réka tündéri kislánya. A család persze egy hatalmas születésnapi tortával ünnepelte meg a jeles eseményt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Nyílt levél annak a nőnek, aki elfogadta Kiss Lászlótól a virágothttp://www.life.hu/csalad/20160704-nyilt-level-annak-a-nonek-aki-elfogadta-kiss-laszlotol-a-viragot.htmlHétről hétre bukkannak fel a médiában nők, gyermekek ellen irányuló vagy családon belüli erőszakos cselekményekről szóló hírek. Már ez a gyakoriság is sokkolóan hathat, azt azért mindenképpen meg kell említeni, hogy a nyilvánosságra kerülő esetek csak a jéghegy csúcsát jelentik. CsaládOrigoDe édes! Így reagált Shakira és Gerard Piqué kisfia a spanyolok kiesésérehttp://www.life.hu/csalad/20160705-shakira-es-kisfia-nagyon-hasonlitanak-egymasra-egyutt-grimaszoltak-durciztak.htmlNemcsak együtt szurkolt, de együtt is dühöngött Shakira és kisfia a franciaországi foci-Európa-bajnokságon. Család--Kiderült! Ennyi lehet maximum a szülőtartási díjhttp://www.life.hu/csalad/20160704-a-szulotartasi-dijrol-nyilatkozott-illes-blanka-legfeljebb-ot-tizezer-forintos-lehet.htmlJúlius elsejétől lépett érvénybe a törvénymódosítás, miszerint akár harmadik fél is kötelezheti a díj megfizetésére a gyermeket. Eddig az összegről annyit lehetett tudni, hogy nem haladhatja meg a fizetés felét. Család--Merj nagyot álmodni - Nők, akik megvalósították magukathttp://www.life.hu/csalad/20160704--legy-onmagad-nok-akik-megvalositottak-almaikat.htmlHárom nő, három életút, három beteljesült álom - az alábbi asszonyok mertek nagyot álmodni, és munkájukon keresztül megvalósították magukat. Sikereikkel másoknak is erőt és inspirációt adhatnak. CsaládOrigoA nap hőse: A hús-vér Aranyhaj egy jó ügyért kopaszra nyíratta a fejéthttp://www.life.hu/csalad/20160704-a-nap-hose-az-elo-aranyhaj-egy-jo-ugyert-kopaszra-nyiratta-a-fejet.htmlA 16 éves lány évekig növesztette a haját, ám egy napon úgy döntött, hogy megszabadul a hajkoronájától. CsaládOrigoKiderült! Varga Viktor és szerelme ekkorra várják az első gyermeküket http://www.life.hu/csalad/20160704-varga-viktor-szeretne-majd-gyereket-elarulta-mikor-johet-az-elso-kisbaba-video.htmlMeglepő vallomást tett a minap Cinthya Dictator jelenlegi kedvese: ha úgy alakul, jöhet a kisbaba. CsaládFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.