Ördög Nóra kisfia kétéves lett, és máris kapott egy autót

Forrás: Nanasi Pal -
torta kisfiú nyalánkság Ördög Nóra édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha csak tegnap lett volna, hogy beszámoltunk arról, hogy Ördög Nóra életet adott fiának, a kis Vencelnek, és tessék, kedden már a második születésnapját ünnepelhették. Az biztos, hogy a szépséges műsorvezető kitett magáért, és egy édes ajándékkal lepte meg gyermekét.

"Hosszú volt az éjszaka...És hát nem is lett valami fényes a végeredmény, félhomályban, csukott szemmel talán hasonlít az eredetire. Viszont az ünnepelt nagyon értékelte!!! Boldog szülinapot, Kisfiam!!!" - posztola Ördög Nóra kedden a Facebook-olalára. A műsorvezető egyébként a finomság elkészítéséről a blogján írt részletesebben.

Forrás: Facebook / Ördög Nóra

A képet elnézve a kis Vencel nagyon örült a nyalánkságnak, és biztos, hogy testvériesen elosztotta nővérével, Micivel. Ezúton is boldog születésnapot kívánunk neki!

Hatalmasat nőtt Ördög Nóra és Nánási Pál kisfia

Ritkán láthatunk fényképet Ördög Nóra és Nánási Pál legkisebb gyermekéről, a másfél éves Vencelről, a sztárpár azonban ezúttal kivételt tett: a híres fotós blogoldalán mutatta meg a fiúcskát, aki rengeteget nőtt az elmúlt időszakban - kattints ide a képért!
David Beckham kislánya cinkosa: a felesége előtt falazott Harpernekhttp://www.life.hu/csalad/20160803-david-beckham-a-tenyeren-hordozza-kislanyat-es-victoria-elott-falazott-harpernek.htmlElolvadtunk David Beckham legutóbbi fotójától: 4 éves lánya, Harper eldugta édesanyja cipőjét, és megkérte édesapját, hogy ne árulja el. CsaládAFPNick Cave most először beszélt a 15 éves fia halálárólhttp://www.life.hu/csalad/20160803-elkepeszto-nick-cave-most-eloszor-beszelt-a-15-eves-fia-halalarol.htmlTavaly júliusban szörnyű tragédia érte Nick Cavet és családját: az énekes 15 éves fia, Arthur lezuhant egy szikláról Angliában. A nyomozás kiderítette, hogy a fiatal azért esett le, mert LSD-t fogyasztott, amely megzavarhatta az érzékeit. Család--Megdöbbentő titokra derült fény: Zámbó Jimmy halott lányáról írta legszebb daláthttp://www.life.hu/csalad/20160803-zambo-jimmy-halott-lanyarol-irta-legszebb-dalat.htmlZámbó Árpy nemrég egy szívszorító titkot tárt a nyilványosság elé: testvére az elhunyt lányáról írta egyik legszebb dalát. CsaládOrigoEva Longoria az adoptáláson töri a fejéthttp://www.life.hu/csalad/20160801-eva-longoria-az-orokbefogadason-tori-a-fejet.htmlEva Longoria májusban mondta ki kedvesének, José Bastonnak a boldogító igent, de úgy néz ki, hogy máris anyai örömök elé néz. A legfrissebb hírek szerint a házaspár szívesen örökbefogadna egy csemetét. Család--Heidi Klum exe már nem is tartja a kapcsolatot a közös lányukkalhttp://www.life.hu/csalad/20160727-heidi-klum-exe-mar-nem-tartja-a-kapcsolatot-a-kozos-lanyukkal.htmlMár 12 éve, hogy Heidi Klum és a Renault F1-es csapatának korábbi vezetője, Flavio Briatore útjai elváltak. Közös kislányuk Helena azonban nem az üzletembert hívja apának, hanem a modell egykori férjét, Sealt. Család--Liz Hurley 14 éves fiával szelfizett- imádnivaló fotóhttp://www.life.hu/csalad/20160719-bemutatjuk-liz-hurley-14-eves-fiat.htmlEgy igazán cuki képet posztolt az Instagramra Liz Hurley. A büszke anyuka a 14 éves fiával pózol a képen. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.