Heidi Klum exe már nem is tartja a kapcsolatot a közös lányukkal

modell lány család Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 12 éve, hogy Heidi Klum és a Renault F1-es csapatának korábbi vezetője, Flavio Briatore útjai elváltak. Közös kislányuk Helena azonban nem az üzletembert hívja apának, hanem a modell egykori férjét, Sealt.

Meglepő, de Heidi Klum és Renault F1-es csapatának volt vezetője, Briatore a jelek szerint a szakításuk óta már egyáltalán nem tartják a kapcsolatot, ráadásul a szülők egykor megbeszélték, hogy közös kislányuknak, Leninek is jobb lesz, ha Heidi új párja, (mostanra már volt párja)

Seal adoptálja őt.

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Curtis Means

"Nehéz úgy hiányolni valakit, ha sosem látod. De tudom, hogy Leni nem egy magára hagyott gyerek. Ő Seal családjának a része, Nathan pedig az én családomé" – mondta az olasz üzletember, aki a szakítás után megházasodott és született egy fia. Flavio egyébként régebben rengeteget beszélt a lányával, ám

mára már semmilyen kapcsolat nincsen köztük.

Sőt! A kis Leni az édesanyja volt férjét, Sealt tekinti édesapjának, tehát úgy tűnik, hogy Heidi jelenlegi párjának, a 29 éves Vito Schnabelnek nehéz dolga van, már ami a beilleszkedést illeti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.