Mel Gibson rendezésében készült legújabb film premierjén láthattuk együtt apát és fiát. Milo a sztár hatodik gyermeke, és jelenleg ő is színészként dolgozik, ám előtte villanyszerelőként próbált szerencsét.

Családias volt a hangulat a Mel Gibson rendezésében készült film, A fegyvertelen katona premierjén. A színész jelenlegi barátnőjén kívül - aki a színész kilencedik gyermekével várandós - a sztár fia is ott volt. Milo Gibson rendkívül hasonlít az apukájára, reméljük nemcsak a kinézetét, hanem a tehetségét is örökölte, ugyanis az 1990-ben született fiú szintén színészként szeretné meghódítani a világot.

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Nem volt ám mindig ez a szakma az álma, kezdetben sportolói karrierbe fogott, majd egy hirtelen váltással villanyszerelőnek állt, és sokáig ezen a pályán is tevékenykedett. Aztán mégis úgy döntött, hogy megpróbálja a színészetet, annak ellenére, hogy tudja, nehéz lesz kilépni híres apja árnyékából. Színjátszást kezdett tanulni, és idén már két filmben is szerepet kapott, az egyik természetesen A fegyvertelen katona, aminek bemutatóján nagyon sokat pózolt együtt apa és fia, így világosan látható mennyire hasonlítanak egymásra.